Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A két első fogam közti rést...

A két első fogam közti rést ellehet valahogy tüntetni?

Figyelt kérdés
A két első fogam közti rést ellehet valahogy tüntetni? És ha ellehet akkor drága?
tegnap 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Erre találták ki a fogszabályzót. Nekem azt mondták pár éve, hogy 150.000 forint (kb 2022-ben volt ez). Pár éven belül szépek lesznek a fogaid.
tegnap 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Persze

Fogszabályzó ( ami igencsak drága, nekem kb180 ezer volt)

Nekem volt egy igen jelentős rés

1 évig volt fenn, azóta helyben tartó sín van

tegnap 00:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fogszabályzó a lrgjobb megoldás, de van amikor az különböző okok miatt nem lehetséges, ekkor esetleg a direkt héj szóba jöbet, de ott is meg van, hogy a fogad alkalmas-e hozzá.

Olcsó sajnos nem lesz.

tegnap 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Fogászati héjak

A fogászati héjak egy vékony porcelán vagy kompozit anyagú borítást jelentenek, amelyeket a fogak felszínére ragasztanak. Ha a két első fog között jelentős rés van, a héjak segítségével esztétikusan eltüntethetők, mivel a héj kialakítható a kívánt formára.

2. Kompozit tömés

A kompozit tömés egy másik gyors és kevésbé invazív megoldás lehet. A fogorvos az érintett fogak közé egy kompozit anyagot tölt, és formálja azt, hogy eltüntesse a rést. Ezt általában akkor alkalmazzák, ha a rés kicsi, és nem indokolt a drágább vagy időigényesebb beavatkozás.

Ezekre kérdezz rá a fogorvosnál.

tegnap 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Örülj neki, hogy nem érnek össze a fogaid, sokkal könnyebb tisztán tartani, ráadásul sok embernek még jól is áll! :)
tegnap 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!