Van egy kis rés a két első fogam között, szerintem gáz, kb 1 mm vagy 1,5. Ha elmegyek fogorvoshoz el tudja nekem tüntetni hogy szép legyen, persze fogszabályzó nélkül, mert egyébként nem görbe?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 18:53
1/11 anonim válasza:
Fogszabályzó nélkül nem tudja eltüntetni.
De van éjszakai fogszabályzó amit csak éjjelre kell feltegyél. Nappalra pedig leveszed.
2/11 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek is volt ilyen, neki a két foga között be akarták vágni az ínyt vagy mi és elvileg akkor jól álltak volna, de nem engedte :). De szerintem máshogy is meg lehet oldani
3/11 A kérdező kommentje:
Én már hallottam olyat,hogy volt valakinek még nagyobb mint az enyém,és eltüntette,betömte a rést vagy ilyesmi,és utána szép volt ott.Kössz a válaszokat:))
2009. jan. 5. 19:00
4/11 anonim válasza:
Koronával, maximum. De az neked még szerintem korai, nem hiszem, hogy máshogyan lehetne.
5/11 anonim válasza:
nekem is éjszakai fogszabi volt, pont emiatt. amikor használtam, egész jól összehúzta, viszont amikor abbahagytam, újra szétment :(
6/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen gond volt és az éjszakai fogszabival fél év alatt helyre állt. Én már úgy vagyok vele, mikor kihagyok egy éjszakát hiányzik.
7/11 A kérdező kommentje:
És kb mennyibe került egy ilyen fogszabályzó?
2009. jan. 5. 19:21
8/11 anonim válasza:
Amikor mi vettük kb. 15000ft-ba. De most már nem tudom mennyibe.
9/11 A kérdező kommentje:
Csaaaaaaaaaaak,azt hittem 10x ennyi,kössz.lehet megpróbálkozok vele:))
2009. jan. 5. 19:25
10/11 anonim válasza:
Nem olyan drága az éjszakai fogyszabályzó. Azt hiszem én is 15e körül fizettem érte tavaly.
Még szerintem direk hély nevezetű dologgal is el lehetne tüntetni a rést, de akkor már inkább a szabályzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!