Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás szempontjából mi...

Foghúzás szempontjából mi számít tejterméknek?

Figyelt kérdés

2 napja sikerült fájdalmas búcsút vennünk egymástól a bölcsességfogammal. Egy hétig nem kéne tejterméket fogyasztanom. Ez nyers formájában teljesen oké. Viszont mi számít még annak? Pl egy behabart gyümölcsleves? Vagy sütőben sült süti ami tartalmaz tejet? Szerintem utóbbiak nem, de azért na :D

Sajnos az egész karácsonyt-szilvesztert végig betegeskedtük és most mennénk 1-2 helyre enni némi finomságot, de eddig nem mertem enni semmit ami csak nyomokban tartalmazhat tejet.

jan. 4. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Pedig. Amiben tej van.
jan. 4. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Amikor nekem kihuztak, 2 nap utan meg annak is orultem ha egy szem rizst betudok nyomni😂 Jobbulast! Hat en egyedul kavet, joghurtot meg ilyesmiket nem ettem egy jopar napig, de utana lehet. De sutit meg ilyesmiket szerintem nyugodtan ehetsz. Annyi, hogy szivoszalbol ne igyal mert fellazithatja a verdugot amit tapasztalsz majd a varrasnal.
jan. 4. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
a fehérje mennyisége számít itt de hogy minél kevesebb
jan. 4. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Süteményt nyilván ehetsz, egyébként a tejterméktilalomban sem ért egyet minden orvos, de aki előírja, az se egy hétre, csak 2-3 napra.
jan. 4. 23:37
 5/5 A kérdező kommentje:

#2 ohh sajnálom😅 én szerencsére mostanra egész jól vagyok, csak az első 24 óra volt gáz, mostanra még a kenyér héját is elrágcsálom :D de nekem nem varrták.

Köszi a válaszokat!

jan. 4. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!