Foghúzáskor mindenképp hat az érzéstelenitő?
Nekem pár hete húzták a kissé gyulladt fogam, ami ínyig letört. Kaptam 3 injekciót, és kB 5 perc alatt kinn volt. Mivel rágófog volt, 3 gyökér volt, külön kellett kiszedni. Éles fájdalmat nem éreztem, sőt fájdalmat sem! Leválasztja az ínyed letolóval, kimozgatja, aztán ha kellően mobilis, akkor fogóval kiszedi. Egy jó dokinál nincsen fájdalom, még akkor sem, ha kicsit be van gyulladva! Szerintem az egyetlen rossz az injekció, de az sem fájdalom, inkább csak kellemetlen. És persze az sem mindegy, hogy felül, vagy alul van. A felsők könnyebben jönnek.
Az egyik alsó nekem sajnos utána begyulladt, 2 hét után újra kellett kaparni, és bár 4 szurit kaptam, akkor is fájdalmas volt a művelet. A varrás már meg sem kottyant utána. Húzás után érdemes mindent betartani, mert ha szetesik a véralvadék, aztán tisztítani kell, az bizony nem kellemes! Se tejtermék, se dohányzás, se köpködés, se öblögetés pár napig! De ne félj, ha ínyig van törve, olyan speckó eszközök vannak, hogy pár perc alatt, fájdalom nélkül kiszedi a szájsebész!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!