Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Így néz ki a fogam, mennyi...

Így néz ki a fogam, mennyi lenne kb helyrehozni?

Figyelt kérdés

[link]

21 éves vagyok. Annyira gáznak érzem de csak jövő év elején lenne pénzem rá.

Mennyibe kerülne kb és mennyi ideig lenne fent a fogszabályzó?

Bánt, hogy mikor kicsi voltam akkor a szüleim nem is foglalkoztak vele, jól van ez így címszóval.

2010. aug. 15. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezen mit kell helyrehozni? Teljesen normális, egészséges fogsor. Ha nem százas a harapásod, azt meg ilyen alkalmi fogszabályzóval helyre lehet pofozni.
2010. aug. 19. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi baj a fogsoroddal:)
2010. aug. 19. 12:18
 13/17 anonim válasza:
egyáltalán nem gázak a fogaid !! ;) nekem is volt fogszabályzóm hidd el nagyon rossz.. 1-2 év kb., de lehet h több is.. :)
2010. aug. 19. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Helyrehozható, de lehet hogy ki kell húzni hátulról egyet, hogy szépen sorba álljanak, mert kevés köztük a hely, nincs hova szabályozni a fogakat.

Egy ív kerül 120-200 ezer ftba, de egy szádban két ív van, úgyhogy nem olcsó mulatság.

2010. aug. 19. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy kinézetre nem gáz,de ha jól látom nem ér össze a harapásod.. és így ki lazulhatnak a fogaid.
2010. aug. 19. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia. Nincs baj a fogsoroddal. Nekem már 12 éves koromra elromlottak, pedig anya figyelt ránk mindig, hogy a reggeli esti fogmosás meglegyen. Az alsó fogsoromból 4 rágó fogam hiányzik, csak a kicsik vannak meg elöl meg a két bölcsesség. A felső fogsoromban pedig nincs (!) egy jó fogam sem. Ráadásul 19 évesen sorozatos fogcisztával műtöttek. 10 napig varratok voltak az ínemben elöl. Hát senkinek sem kívánom. Mind ki van idegelve, csúnya szürkék sárgák, és gyengék. Örülj a sajátodnak, láthatod másnak még ilyen sem jutott :) :(

21/L

2010. aug. 20. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem még rosszabbul állnak."Bevállaltam" egy felső fogszabályzót(fém színű), nekem 70 E. volt.Persze, ha te fehéret akarsz, hogy nem nagyon látsszon, akor az nyilván drágább...
2010. aug. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!