Miskolcon egy jó fogszabályozó orvos kellene aki 18 évesen éjszakaival próbálja helyrehozni a fogam. (? )
18 vagyok(pontosabban jövő héten töltöm) és mikor cserélődtek a fogaim, akkor az egyik rosszul kezdett el nőni, keresztharapás lett belőle. Ma elmentem egy fogszabályozóhoz, de olyan fura dolgokat mondott, szinte lecseszett, hogy miért nem mentünk hamarabb...nem akartam mondani neki, hogy így is 50 km-ről érkeztünk és azért építkzés és új autó mellett nem könnyű még fogsort is csináltatni, nem akartam a szüleimre hárítani a teljes anyagi terhet, szal addig vártam még össze szedem magam egy kis nyári munkával.
Nagyon fiatal volt az orvos és azt mondta, hogy ilyen idős korban már csak állandó fogszabályzóval lehet helyreállítani a fogamat(máshol nem ezt mondták és csak panaszt hallottam róla).
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy Miskolcon lehet-e valamelyik fogszabályozónál olyat kérni, hogy éjszakaival megpróbálni javítani rajta, nem számít, hogy mennyi idő mert ha 18 évet kibírtam, akkor...
Szóval egy jó orvos kellene, normálisan viselkedik a betegeivel és meghallgatja őket jajj és az árak sem szöknek a égig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!