Így néz ki a fogam, mennyi lenne kb helyrehozni?
21 éves vagyok. Annyira gáznak érzem de csak jövő év elején lenne pénzem rá.
Mennyibe kerülne kb és mennyi ideig lenne fent a fogszabályzó?
Bánt, hogy mikor kicsi voltam akkor a szüleim nem is foglalkoztak vele, jól van ez így címszóval.
na, látod.
szerintem az ilyesmi min. 100-120 ezer forint, de lehet, hogy még több.
inkább költsd valami másra a pénzt, ha nem álltok olyan jól anyagilag, hogy akár most is csak úgy mellényzsebből kihúzzátok ezt az összeget.
Tudom, mit érzel. Nekem is összevissza álltak a fogaim de senki nem szólt semmit. Győzködtem magam, hogy tényleg jók meg minden, de nem sikerült elhitetnem magamnak, persze az önbizalmam sem növekedett. Ezért 20 éves koromban elmentem a dokihoz mindenki tudta nélkül. Csak amikor egyre többször kellett menjek húzásokra akkor árultam el a rokonoknak és a haveroknak.
Egyetemista vagy, legyél önálló, ne kérd ki mindenkinek a tanácsát, mert te kell azokkal a fogakkal éljél.
Gondold át, hogy mennyi mindent tudnál csinálni azzal a pénzzel és ha még mindig kell a fogszabi akkor biza menj el és csináltasd meg. Nekem nagyobb gondjaim voltak, mert a bölcsességfogaim is ki kellett műteni (nem a fogszabiért). Az egésznek az árából egy autót is vehettem volna. De minek vagánykodjak autóval ha nem merek egy lányra rámosolyogni?
"De minek vagánykodjak autóval ha nem merek egy lányra rámosolyogni?"
Na igen, nagyon jól látod a helyzetet.
Én is így vagyok, hogy van a barátnőmmel nem is szoktam szemtől szembe beszélni. :(
Mindenféleképp meg akarom csináltatni, mert olyan rossz.
Szerintem szép fogaid vannak!nekem nagyon szép sorban állnak a fogaim, viszont borzasztóan rosszak.rendesen mosom a fogam, cserélem a fogkefém, alig eszem édes dolgokat és mégis szuvasodnak.már nincs is nem lyukas fogam:(
a fogszabályzó alatt is elkezdhet szuvasodni.Szerintem ne kockáztass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!