Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kirohadt fog nagyon fáj, mit...

Kirohadt fog nagyon fáj, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már bele is szédültem, a nyaki nyirokmirigyek is bedagadtak. Fogorvoshoz nem megyek, inkább elpatkolok. Itthon mit lehet tenni? Algopiryn, borogatás, öblögetés megvolt, nem használt.

2021. jan. 2. 09:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező! Menj magán fogászatra, de ha ennyire oda van a fogad feltehetően húzni kell, így a magán szájsebész a legjobb döntés.

Én is ugyanilyen hisztérikus állapontban voltam hacsak felmerült hogy fogorvoshoz kell mennem, de aztán mégis muszáj volt mert nagyon szégyelltem a számban uralkodó állapotokat és fájdalmaim is voltak, noha nem ilyen súlyosak mint a tiéd.

Rettegtem, mert szörnyű élményeim voltak a múltban.

Végül egy magán szájsebész lett az, aki elnyerte a bizalmam. Teljesen megértette a félelmem és nyugtatót is kaptam a kezelés előtt.

Persze ez drágább opció mintha a Szentkirályiba mennél, de ilyen erős félelem esetén ez lenne a legjobb megoldás. Sok helyen lehet szedációt vagy gázt is igénybe venni.

Semmiképpen ne hagyd annyiban, az állandó fájdalomtól csak így szabadulhatsz meg. Minden más csak ideig óráig használ.

Amúgy még az is lehet hogy majd elhal az ideg, és elmúlik a fájdalom, de az a lepusztult fog úgy is góc marad a szervezetedben és gondot okozhat.... ha anyagilag kivitelezhető akkor menj el magán rendelőbe. Ha kiirod hol keresel, lehet tudnak is neked ajánlani egyet. Ha máshogy nem megy, akkor nyugtatóval képes leszel kezeltetni a fogad. Nekem is így sikerült.

2021. jan. 2. 18:44
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja és magán rendelők között is szokott olyan lenni amelyik ügyeletet tart. Lehet hogy akár ma is találnál. (előző vagyok)
2021. jan. 2. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!