Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kirohadt fog nagyon fáj, mit...

Kirohadt fog nagyon fáj, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már bele is szédültem, a nyaki nyirokmirigyek is bedagadtak. Fogorvoshoz nem megyek, inkább elpatkolok. Itthon mit lehet tenni? Algopiryn, borogatás, öblögetés megvolt, nem használt.

2021. jan. 2. 09:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%
Anyukad mit szol az egeszhez?
2021. jan. 2. 13:50
 22/32 A kérdező kommentje:
Anyukám csaknem 3 éve meghalt.
2021. jan. 2. 13:54
 23/32 anonim ***** válasza:
91%
Oh sajnalom. De te 1 felnott ember vagy mar?
2021. jan. 2. 13:55
 24/32 A kérdező kommentje:
42 éves vagyok.
2021. jan. 2. 13:59
 25/32 anonim ***** válasza:
94%

Durva. Nem lehetsz vmi eletkepes ,azt hittem vmi 13 eves kisgyerek irta ki a kerdest.

Nem irigylem a ferjed / feleseged

2021. jan. 2. 14:00
 26/32 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem meg hagyjátok a kerdezot, én majdnem 40 vagyok ezt en irtam ki korabban

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__1..

Év voltam a 13.as. A fogorvos helyett kezdtem el a fentanylos tapasz, és ezzel folyamtosan az életemmel játszom. Mégis dönthetünk úgy hogy nem megyünk fogorvoshoz.

Kérdező, azt nem tudom hogy lehet ilyen tapaszhoz jutni. Azoknak adják akik rákosok, és kb ilyen fajdalmuk van mint nekünk. De nem írhat ilyet fel orvos sem. Nekem szerencsm van csak hogy hozzá tudok jutni, de éjjelnappal be vagyok tőle lessúlva, és állitolag azt kockáztatom hogy akármikor belehalhatok. De az ingyulladásba is bele lehet halni szóval mindegy.

2021. jan. 2. 14:07
 27/32 A kérdező kommentje:
26 köszönöm, most rátettem egy hatalmas jégdarabot és próbálok nem elájulni. Te legalább megpróbáltál segíteni. Ha olyan jó lenne a magyar fogászati rendszer, nem lenne ilyen sok ember aki a közelükbe nem mer menni.
2021. jan. 2. 14:12
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
Ne fogd a fogászati rendszerre, hogy egy gyáva kis nudli vagy.
2021. jan. 2. 14:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Akkor itt most mit vársz? hogy halgassuk a nyavajgásodat?Azt csinálsz amit akarsz ha mész mész, ha nem nem...Nem velünk b@szol ki hanem magaddal.További jó hisztikézést...
2021. jan. 2. 14:40
 30/32 anonim ***** válasza:
Jezusom te tenyleg menthetetlen vagy
2021. jan. 2. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!