Kirohadt fog nagyon fáj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már bele is szédültem, a nyaki nyirokmirigyek is bedagadtak. Fogorvoshoz nem megyek, inkább elpatkolok. Itthon mit lehet tenni? Algopiryn, borogatás, öblögetés megvolt, nem használt.2021. jan. 2. 09:36
11/32 anonim válasza:
Milyen oka? Szerinted ha faj a fogad hova kene menni?
12/32 anonim válasza:
Mindenkinek vannak rossz tapasztalatai, attól még nem lesznek olyan féleszűek mint te.
13/32 anonim válasza:
Nekem a fentanyl tapasz vált be. Bár ez olyan súlyos fájdalmakra van mint a rák stb. Normál emberként tuti nehéz lehet beszerezni. Előtte én taramadolt szedtem, de annak rövid volt a hatóideje és azzal se tudtam csak össze turmixolt kajákat enni. Igaz most is csak folyadék megy le meg az össze- túrmikxolt kaják. Minden reggel arra ébredek hogy tiszta vár a lepedőm mert ha megnyomom folyik a vér az ínnyemből. Én se meggyek orvoshoz soha. Ez a tapasz elmúlasztja a fájdalmat, de egyáltalán nem vagyok képbe tőle. Be vagyok drogozva de sajnos már csak ez tudja kivenni az állandó fájdalmat.
14/32 anonim válasza:
Azért, mert KORONAVÍRUS ELLENI OLTÁSOK ILLETVE TESZTEK VANNAK!!!
(Hatósági karanténtól fél az illető Kérdésfeltevő...)
15/32 anonim válasza:
És ezt te honnan tudod 14 -es?vagy csak pofázol itt?
16/32 A kérdező kommentje:
Ilyen tapaszt hol lehet szerezni? Már foltokat is láttam és folyamatosan szédülök.
2021. jan. 2. 13:03
17/32 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk dolgozni a természetes szelekciót.
18/32 A kérdező kommentje:
Segítsetek! Már tiszta láz vagyok, zsibbad az arcom fele.
2021. jan. 2. 13:14
19/32 anonim válasza:
Meg mindig van 1 opciod , ugy hivjak FOGORVOS
20/32 A kérdező kommentje:
Nem. Már voltam régebben a Szenkirály utcában. Elájultam - SZÓ SZERINT - foghúzás közben. Majd a magán orvos megnézte a röntgent és azt mondta nem is kellett volna húzni! Azóta nem megyek, nem merek, félek hogy szírohamot kapok. Mentem én fogorvoshez, meg is lett az eredménye!
2021. jan. 2. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!