Mennyire fog fájni egy töméscsere?
Figyelt kérdés
Az egyik hátsó rágófogamban van egy amalgán tömés 6 éve, és ma megyek fogorvoshoz kicseréltetni fehér tömésre. Eddig sosem kaptam inyjekciót csak lidokainnal érzéstelenítették, de ez az orvos szerintem ha nem kérek, akkor is ad inyjekciót:S (alacsony a fájdalom küszöböm, és félek is a tűktől, vérvételnél is ájulni szoktam..) Nem tudom hogy lenne a jobb, ha kapok szurit, vagy elég csak a lidokain? mennyi időt vesz igénybe a töméscsere?2010. aug. 13. 07:05
12/13 anonim válasza:
Tényleg, mi volt???
Én is menni akarok tömést cseréltetni, és izgulok fáj-e?
13/13 A kérdező kommentje:
jajj képzeljétek ez ugyvolt hogy 2 hete anyum ment fogorvoshoz és elkisértem anyum, ő meg említette a dokinak hogy van egy amalgánom és hogy mit ajánl, ki kell e cserélni.. a doki meg mondta hogy igen ki is fogja cserélni.. tegnap meg elmentünk anyummal tiszta para voltam:S megérkeztünk, megkérdezte a doki hogy ki legyen az első.. na mondom majd megyek én hagy essek túl rajta hamarabb. bementem, megviszgálta a fogaimat alaposan és megkérdezte fáj e valamelyik. mondtam neki hogy egyaltalán nem.. na akkor azt mondta hogy így enm szükséges a tömés csere ezt megúsztam. DE! jövőre vissza kell mennem és ha úgylátja akkor ki kell cserélni, na meg ha fáj akkor tuti kifogja, de még nemfáj szal nincs gáz.. isteneem milyen idegbe voltam feleslegesen:S de meg is nyugodtam utána és örültem neki hogy nemkellett átesnem a cserén.. nade majd 1 év múlva:S
2010. aug. 14. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!