El kell mennem fogászatra/szájsebészetre? Kihez menjek?
Pár napja érzem, hogy a felső jobb oldali bölcsességfogamnál nyilaló fájdalom szúró érzés van. Tegnap fel is duzzadt az inyem és ma reggel már a fülem és a nyirokcsomomon is kellemetlen szúró érzés van.
Utánna néztem, hogy mi is lehet az oka tapasztalatok szerint bölcsességfog növekedése viszont valami problémába ütközhetett a sok fájdalom érzet miatt.
Ilyen esetben úgy tudom, hogy vagy várni kell hátha ki nő vagy legalább előbújik valahogy de nem tudom pontosan milyen irányban fog nőni és a fogsorom torlódásását helyhiány miatt szeretném elkerülni amit egyszerűen egy röntgen felvétellel meg tudnak nézni viszont be vallom félek elmenni szájsebészhez mivel a másik opció, hogy felvágják az inyem és valahogyan ki szedjék a fogat.
Ha a fájdalom nem múlik holnapig akkor el szeretnék menni viszont nem tudom kihez menjek.
Kit ajánlotok Budapesten;
SOS segítsetek
Gödöllő messze lenne?
A hév megálló mellett van kb 100m-re a rendelője, Purger István. Szerintem nagyon jó fogorvos és nincs elszállva az árakkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!