Lehetséges, hogyha megint korlátozásokat vezetnek be a koronavírus miatt, akkor megint megtiltják a nem sürgős fogorvosi kezeléseket és a fogtömést?
Ha hosszadalmas, akkor ha most mesz el, az se fogja befejezni addigra. Eleve akar tobb het is lehet, mire idopontot kapsz.
Hol ez a cikk amúgy?
Most látom, hogy egy számot elírtam, de itt a cikk: [link]
Hosszadalmasnak csak azért hosszadalmas, mert a körzeti fogorvosom csak egy fogat tömne be alkalmanként, és így tényleg eléggé elhúzódna, mire végeznénk (5 darab van). Magánfogorvos viszont szerintem egy alkalommal betömné a kettő nagyobb lyukat, amikről én is érzem, hogy ott vannak, de még nem fájnak.
És ezért gondoltam a magánorvosra, hogy ott még ha 5 ezer is a sürgősségi felár, túllehetnék ezen a két lyukon akár pár nap múlva. Persze nincs sok kedvem kiadni rá 20-30-40 ezer forintot, de a korlátozás alatt sincs kedvem szenvedni a fájdalomtól, ha bedurranna. Vagy mondjam a körzetinek, hogy megfájdult? Akkor mindig rögtön ellátott...
Az utolsó mondat a lényeg:
"Az operatív törzstől azt közölték, a cél az, hogy ne kelljen újabb korlátozó intézkedéseket hozni."
Magyarán csak akkor fogják bezárkóztatni megint az országot, ha már nagyon muszáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!