S. O. S. Van itt egy fogorvos?
19éves lány vagyok.
Azt szeretném kérdezni,hogy ha az első fogaim tömöttek,attól hordhatnék fogszabályzót?
Vagy csak az ép,erdeti fogakra lehet tenni?
A jobb oldali második metszőfogam egy kicsit bentebb van,mert a szemfogam ránőtt egy kicsit(nem volt elég hely)
Most olvastam a kivehető fogszabályzóról,ami állítólag egy-két hónap alatt helyreigazítja a fogakat!
Nem tudom,hogy megérné-e nekem?
Segítene valaki,szakmabeli??!!
Jajj a megéri-ét nem úgy értettem.Persze,hogy szeretném nagyon.Arra a bizonyos kivehetősre értettem,meg arra hogy 19évesen lehet e még korrigálni rajta?!Vagy ez nem korfüggő?Arra gondoltam,hogy megéri-e vajon,amiről az interneten olvastam,és mivel az volt írva,hogy csak a frontalis fogakra jó,nem tudtam eldönteni,hogy akkor lehetne-e olyan.
mert nekem nem úgy van mint azon az oldalon,hogy a metszőfogaim állnak kersztben,hanem a jobb felső szemfogam egy kicsit rajta van a kis metszőfogamon,meg ami a metszőfogam után következik kisörlő.
Nem a pénzre értettem,hogy megéri-e.
Csak nem nagyon szeretnék olyat amit sokáig kell viselni,arról pedig azt írták,hogy napi 20 órát kell hordani.(tehát a suliba nem lenne muszáj felrakni)
Bár nem tudom,lehet azt is megszoknám.
Erről olvastam amúgy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!