Fogmesterek! Egy állapotfelmérést szeretnék a képek alapján, mit nézel ki a fotókból? Mi lenne a javaslatod?
Szóval a következő a szitu:
Ma letört a fogam, és fontos lenne számomra, ha véleményt kapnék.
az 1-es karikával jelölt helyen ma letört a fog negyede, már hiányos.
a 2-es helyen 2* raktak bele gyógyszeres tömést, ami miatt feszült, meg állandóan begyulladt, meg fájt is az, ami most letört. Meg nem éreztem szükségesnek a tömést, és nem mentem vissza, így nem lett feltöltve a 2-essel jelölt kráter. Ez mekkora baj szerintetek?
a fogorvos bácsit hiába kérdezgetem, nem ad felvilágosítást... semmiről.. semmi tanács hogyan ápoljam a fogakat, egy mukkot sem szól, hiába kérdezek
Esténként mosok fogat, és Listerinnel öblítek. Mégis ilyen állapotban vannak a fogak. További képek:
ezen a képen van valami az ínyen is:
és nagyon hálás lennék a segítségért
Ezért kell, hogy a kérdező elmenjen és megcsináltassa járvány után. Addig kihúzhatja, ha nem fáj a foga. Ha fáj a foga akkor most kéne elmenni és kihúzatni őket.
Sajnos az a baj, hogy felül mind két oldalt az az 1-1 fog nem érintkezik. Mivel hátul 2-2 foga elvan dőlve, azok se érintkeznek normálisan. a 7-es sehogyse érintkezik, az hatalmas nagy nyomás alatt áll, lehet az ideg is elvan már halva. Lehetséges, hogy a fogát is csikorgatja éjszaka, mert nem illeszkedik megfelelően.
Itt komoly állkapocs problámák lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!