Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogmesterek! Egy állapotfelmér...

Fogmesterek! Egy állapotfelmérést szeretnék a képek alapján, mit nézel ki a fotókból? Mi lenne a javaslatod?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a szitu:

Ma letört a fogam, és fontos lenne számomra, ha véleményt kapnék.

[link]

az 1-es karikával jelölt helyen ma letört a fog negyede, már hiányos.

a 2-es helyen 2* raktak bele gyógyszeres tömést, ami miatt feszült, meg állandóan begyulladt, meg fájt is az, ami most letört. Meg nem éreztem szükségesnek a tömést, és nem mentem vissza, így nem lett feltöltve a 2-essel jelölt kráter. Ez mekkora baj szerintetek?

a fogorvos bácsit hiába kérdezgetem, nem ad felvilágosítást... semmiről.. semmi tanács hogyan ápoljam a fogakat, egy mukkot sem szól, hiába kérdezek

Esténként mosok fogat, és Listerinnel öblítek. Mégis ilyen állapotban vannak a fogak. További képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezen a képen van valami az ínyen is:

[link]

és nagyon hálás lennék a segítségért

2020. ápr. 3. 20:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Eloszor en is rosszul szamoltam, nem is ertettem, hogy az egyik oldalon miert csak hatot szamoltam. 😂
2020. ápr. 5. 20:04
 32/39 anonim ***** válasza:

Ezért kell, hogy a kérdező elmenjen és megcsináltassa járvány után. Addig kihúzhatja, ha nem fáj a foga. Ha fáj a foga akkor most kéne elmenni és kihúzatni őket.

Sajnos az a baj, hogy felül mind két oldalt az az 1-1 fog nem érintkezik. Mivel hátul 2-2 foga elvan dőlve, azok se érintkeznek normálisan. a 7-es sehogyse érintkezik, az hatalmas nagy nyomás alatt áll, lehet az ideg is elvan már halva. Lehetséges, hogy a fogát is csikorgatja éjszaka, mert nem illeszkedik megfelelően.

Itt komoly állkapocs problámák lesznek.

2020. ápr. 5. 20:09
 33/39 A kérdező kommentje:
Hát, csak kihúzom már ezt a 30 évet még, ha már ezt a közel 30-at idáig kibírta.
2020. ápr. 6. 19:15
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem fogod.
2020. ápr. 6. 19:57
 35/39 anonim ***** válasza:
Tenyleg nem fogod.
2020. ápr. 6. 21:35
 36/39 A kérdező kommentje:
hát majd csak lesz valami. remélem fejlődik annyit majd a technika, hogy beadnak egy injekciót, aztán újranől a fogam mint a bébiknek :)
2020. ápr. 7. 18:46
 37/39 anonim ***** válasza:
Nem lesz ilyen sohase. Maximum, ha nanorobotok felépitik önmagukból, de azt Te nem éled meg, mert belehalsz a fogad miatti komplikációkba, ha nem csináltatod meg.
2020. ápr. 7. 19:49
 38/39 A kérdező kommentje:
Hát azt azért bízom benne, hogy nem halok bele... Mért halnék bele pár csálé fogba?
2020. ápr. 7. 20:26
 39/39 anonim ***** válasza:
Góc -> szív
2020. ápr. 7. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!