Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogmesterek! Egy állapotfelmér...

Fogmesterek! Egy állapotfelmérést szeretnék a képek alapján, mit nézel ki a fotókból? Mi lenne a javaslatod?

Figyelt kérdés

Szóval a következő a szitu:

Ma letört a fogam, és fontos lenne számomra, ha véleményt kapnék.

[link]

az 1-es karikával jelölt helyen ma letört a fog negyede, már hiányos.

a 2-es helyen 2* raktak bele gyógyszeres tömést, ami miatt feszült, meg állandóan begyulladt, meg fájt is az, ami most letört. Meg nem éreztem szükségesnek a tömést, és nem mentem vissza, így nem lett feltöltve a 2-essel jelölt kráter. Ez mekkora baj szerintetek?

a fogorvos bácsit hiába kérdezgetem, nem ad felvilágosítást... semmiről.. semmi tanács hogyan ápoljam a fogakat, egy mukkot sem szól, hiába kérdezek

Esténként mosok fogat, és Listerinnel öblítek. Mégis ilyen állapotban vannak a fogak. További képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezen a képen van valami az ínyen is:

[link]

és nagyon hálás lennék a segítségért

2020. ápr. 3. 20:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Húzni fogjàk. Nem mentél vissza, nem tudták befejezni a kezelést, gondolom gyökérkezelés volt, a szürkesége alapján, látszik, hogy nem élő fogról van szó... magadnak köszönheted.
2020. ápr. 3. 20:56
 2/39 A kérdező kommentje:
kihúzni nem kell, akkor jó így
2020. ápr. 3. 21:16
 3/39 A kérdező kommentje:
jó az még. elfér az úgy
2020. ápr. 3. 21:18
 4/39 A kérdező kommentje:
mért, ha visszamegyek azt letömik, akkor is ugyanez történt volna, mivel nem élő fog... bástya... ne mondj már ilyeneket
2020. ápr. 3. 21:19
 5/39 anonim ***** válasza:
Vigyàzz azért, azon az oldalon ne nagyon rágjál, mert letörhet, össze roppanhat.
2020. ápr. 3. 21:24
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen vagy bástya
2020. ápr. 3. 21:48
 7/39 A kérdező kommentje:

Nem vagyok igénytelen. Legalább 5x mentem vissza folyamatosan a fogorvoshoz, és mindig csak furkálta, mire akkora lett ott az a lyuk. Folyamatosan be volt gyulladva, elviselhetetlen volna fájdalom, és nagyon untam a visszajárkálást, időm sem engedte. Következő alkalommal szimplán csak nem mentem. Amint kikopott a gyógyszeres tömés, megszűnt a fájdalom, kb. mindig.

Nem mentem vissza. Érdemi kommenteket szeretnék olvasni. Kímélem azt az oldalt. De szerintem már nincs sokat mit tenni akkor, max csak késletetni lehet az elvesztését, majd később oda egy újat kell készíttetni, nem?

2020. ápr. 3. 22:15
 8/39 A kérdező kommentje:
A letört részről mit tudtok mondani? Az is döglött?
2020. ápr. 3. 22:16
 9/39 anonim ***** válasza:
A letört részt fel lehet építeni, egy ügyes orvos megtudja csinálni.
2020. ápr. 3. 23:16
 10/39 anonim ***** válasza:
ha ilyen fogaim lennének inkább hitelt vennék fel és elmennék egy normális fogorvoshoz...
2020. ápr. 3. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!