Fogmesterek! Egy állapotfelmérést szeretnék a képek alapján, mit nézel ki a fotókból? Mi lenne a javaslatod?
Szóval a következő a szitu:
Ma letört a fogam, és fontos lenne számomra, ha véleményt kapnék.
az 1-es karikával jelölt helyen ma letört a fog negyede, már hiányos.
a 2-es helyen 2* raktak bele gyógyszeres tömést, ami miatt feszült, meg állandóan begyulladt, meg fájt is az, ami most letört. Meg nem éreztem szükségesnek a tömést, és nem mentem vissza, így nem lett feltöltve a 2-essel jelölt kráter. Ez mekkora baj szerintetek?
a fogorvos bácsit hiába kérdezgetem, nem ad felvilágosítást... semmiről.. semmi tanács hogyan ápoljam a fogakat, egy mukkot sem szól, hiába kérdezek
Esténként mosok fogat, és Listerinnel öblítek. Mégis ilyen állapotban vannak a fogak. További képek:
ezen a képen van valami az ínyen is:
és nagyon hálás lennék a segítségért
Nem vagyok igénytelen. Legalább 5x mentem vissza folyamatosan a fogorvoshoz, és mindig csak furkálta, mire akkora lett ott az a lyuk. Folyamatosan be volt gyulladva, elviselhetetlen volna fájdalom, és nagyon untam a visszajárkálást, időm sem engedte. Következő alkalommal szimplán csak nem mentem. Amint kikopott a gyógyszeres tömés, megszűnt a fájdalom, kb. mindig.
Nem mentem vissza. Érdemi kommenteket szeretnék olvasni. Kímélem azt az oldalt. De szerintem már nincs sokat mit tenni akkor, max csak késletetni lehet az elvesztését, majd később oda egy újat kell készíttetni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!