Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A begyulladt fogat kihúzzák...

A begyulladt fogat kihúzzák most a jarvany idején?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 18:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"vérző íny pláne nem sürgős"

Előbb még azt hajtogattad, hogy a vérzést ellátják... Én nem értelek.

2020. márc. 19. 21:52
 32/41 anonim ***** válasza:

Fuu bazzeg, igen tudom, hogy a körzetis nem fpgja csak kiműti és szájsebészetre ad beutalót.

Egyáltalán nem biztos, hogy húzásra van ítélve a foga... Kihuzathatja, ha megcsinálják neki...

Nem a fogorvsokra vonatkozik?

A FOGÁSZATI!!! SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁSRÓL:

A fogászati!!! sürgősségi ellátás körébe tartozó beavatkozások

a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető fogászati!!! ellátásról szóló"

Fogorvosok kapták meg? Amúgy" nem latin szöveg", hanem kormányrendelet meg a tisztifőorvos határozata, amit linkeltem.

De te mindenkinél okosabb vagy, hívd fel őket, mond meg a tuti nekik, mit jelent a vészhelyzet és a rendkibüli jogrend. Bármikor behívhatják őket a kórházba, ha szükség van rájuk...

Aműgy igen, jó érzésű fogorvos lehet megszánja és kihúzza a fogát, ha visít a fájdalomtól, de ennyi... Ezt elhiszem, de honnan rudjuk, hogy kérdező foga milyen állapotban van... Írnak neki legtöbb helyen gyógyszert...

2020. márc. 19. 21:57
 33/41 anonim ***** válasza:

Én meg téged nem értelek... Fogínyvérzés, meg felsérted fogkefével és ömlik a szájdból a vér, nem ugyanaz... Direkt félreértelmezed...

Nem értelek.. Megsértettem az előbb fogmosáskor, na menjek, mert sürgős???

2020. márc. 19. 21:59
 34/41 anonim ***** válasza:
Ha fogkefével te feltudod sérteni akkor ott nagy baj van már alapból a fogaiddal.....akkor gyulladt az a rész, ha fogmosáskor vérzik.....
2020. márc. 19. 22:00
 35/41 anonim ***** válasza:
És ez viszont 1 nap alatt alakul ki, hanem hónapokig jelen van.. úgyhogy lett volna időd fogorvoshoz menni.. magadra vess.
2020. márc. 19. 22:01
 36/41 anonim ***** válasza:

- Bármilyen eredetű szájüregi vagy szájüreg környéki vérzés csillapítása (tampon, fedőkötés, véralvadást fokozó gyógyszerek helyi alkalmazása, sutura).

Ezt értelmezed te fogínyvérzésnek, meg megsérted az ínyt fogselyemel, vagy fogkefével?

2020. márc. 19. 22:01
 37/41 anonim ***** válasza:

Ezt csak példának, meg hülyeségből fiktív dolognak írtam, nem mostam fogat most, nem vérzik az ínyem... Mi nem alakul ki? Eleg, ha erősebb a sörte, meg túl fogínyezed, n feltétlen probléma...

Leszarlak, ott a rendelet, meg a határozat, meg a fogorvosok vélemnyé, de 55-öske tömöget egy asszisztenst és mimdjárt fogorvos, meg tisztifőorvos lett belőle...

2020. márc. 19. 22:03
 38/41 anonim ***** válasza:
*fogselymezed
2020. márc. 19. 22:04
 39/41 anonim ***** válasza:

Ha egészséges a fogínyed nem fogod tudni fogkefével megsérteni, hogy vérezzen.

Amúgy meg jövőhét péntekig tart a rendkívüli helyzet, utána meg kell hosszabítaniuk, de ahhoz a parlamenti többség 4/5-e kell, ergo ha húzodik a megszavazása akkor lehet menni fogorvoshoz mert a rendelet nem él csak a krízis helyzetben... Bár úgy is megszavazzák.. De kitudja mit fog tenni az ellenzék. :)

2020. márc. 19. 22:05
 40/41 anonim ***** válasza:

"Leszarlak, ott a rendelet, meg a határozat, meg a fogorvosok vélemnyé, de 55-öske tömöget egy asszisztenst és mimdjárt fogorvos, meg tisztifőorvos lett belőle..."

Pontosan ott a rendelet. Akut probléma esetén kihúzzák a fogadat. Pont.

2020. márc. 19. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.