A begyulladt fogat kihúzzák most a jarvany idején?
Ez az 55-ös mindenhova írja a baromságait meg hogy megoldják, mikor fogalma sincs... Hát baromira nem csak fogkövet nem szednek, de neki hiába linkelsz bármilyen határozatot, ő jobban tudja!
Meg hogy sutyiban lemennek a pincébe ilyeneket írogat... Fogalmas sincs, másokat sem láttak el, nem csak engem...
Hogy lehet kideríteni?
Beütöd a számot a rendelőnek, felveszik, megmondod, hogy iszonyatosan fáj a fogad és nem tudsz mit csinálni, tudod, hogy nem tömnek, de szeretnéd kihúzatni, mert már nem bírod ki és a fájdalomcsillapító sem hat. Ha ezt előadod és még aznap rendelnek akkor azt mondja, hogy ha tudsz és nem vagy beteg (nincs lázad, nem köhögsz) akkor menj be, ha beteg vagy várd meg amíg meggyógyulsz de amúgy legkésőbb másnap biztosan mehetsz, mert kevés beteg van.
A foghúzás engedélyezett, ott van benne amit linkeltél öcskös.
És már csak azért is ellátnak téged, mert ha nem látnak el beteget akkor nem kapnak pénzt! Idegesek is az SZTK-s fogorvosok, mert a beteg után jön a pénz, amit a staszitikába felvisznek. Tehát hidd el nekem, húzzák ők a fogakat.. utána meg teszik össze a két kezüket, hogy majd mennek fogatpótoltatni. ;-).
Amúgy tömni már azért se tudnak tömni, mert tőmőanyaguk sincs. Rengeteg fogászati rendelő kínából rendelte az anyagokat, mert nincs arra keretük, hogy németroszgából rendeljenek, mint a magánrendelők... ezért is rosszabb az SZTK-s fogorvos, meg a tömések is. Nem azért, mert az orvosok rosszak, hanem mert nincs pénz.
Remélem most már felfogtad és többet nem írogatsz butaságokat.
Mint már mondtam:
1. Latinul nem tudsz
2. Nekem barátnőm ott dolgozik
3. Kezelés ami nem vízzel jár és sürgősségi eset (tehát fájdalommal jár és maradandó kárt okozhat) azt kezeil.
- Ha már egy fogat ki kell húzni, az gócos! Ha nem lenne a helyzet gyökérkezeléssel próbálnák megmenteni, de mivel ezt most nem lehet, ezért kihúzzák!
Azért, mert a Te problémádat jelenleg nem tudják ellátni, attól még másnak a problémáját ellátják..
Ahogy Kovács Zoltán mondaná, ne legyél már okosabb, mint az orvosok...
Ki beszél itt SZTK-ról? Igwn, tudjuk, hogy szájsebész végzi! Nem érted, hogy hiába hívják őket?
Attól, hogy a barátnőd barátnője fogorvosi asszisztens, nekem ezt fogorvos küldte, igaz az ország másik végében lakik. Mit gondolsz honnan volt meg a határozat 5 lercvel azután, hogy a megyei fogorvosi kamara elnöke kiküldte mindenkinek? 5 perccel utána.
De okoskodj, nekem ezt fogorvos mondta. De te okoskodj tovább!
"De okoskodj, nekem ezt fogorvos mondta. De te okoskodj tovább!"
Igen elküldte neked a fogorvos, hogy milyen kezelések a sürgős esetek. Csak az a probléma, hogy nem tudod mi van oda írva, mert nem érted ... :). Azért így eléggé durva okoskodni....
Vagyis ez az ember küldte ki mindegyiknek...
Meg még sok más emailem is van, ahol például lélegeztetőgépet gyűjtenek, amelyik használhatatlan az is... Kásler felhívására...
De biztos egy fogorvos jobban tudja nálad, mert barátnőd barátnője fogorvosi asszisztens...
"Mert nem sürgős, ha szét törött az állkapcsod igen.... De gyulladást is gyógyszerrel kezelnek..."
Mondjuk, megnézném azt a személyt aki SZTK-s fogorvoshoz megy állkapocs töréssel. Állkapocs töréssel az SBO-ra fogsz menni....
Te valahogy a fogorvosokat egyenlővé teszed a szájsebészekkel és a tramuatológusokkal... [?!?!?!?]
Hányszor kell még leírnom, hogy HÚZNAK FOGAT! Csinálnak egy röntgent. Ha látják a góc-t kihúzzák. Ha kisebb gyulladás van és amiatt fáj akkor valóban kapsz antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót. Aztán, ha végigszedted és még mindig fent áll akkor kezelik -> A kezelés jelen esetben -> foghúzás!
Senki se beszélt MAGÁNRENDELÉSRŐL. Amúgy csak közlöm, hogy a magánrendelők szimplán bezártak...
Az SZTK-s rendelések működnek.
Hidd el..Az orvos nem fog szenvedni hagyni. Kifogja húzni azt a fogat, ha szükséges.
De neked feleslegesen magyarázok.. úgyhogy be is fejeztem a további válasz adást.
És nem barátnőm barátnője fogorvos, hanem a BARÁTNŐM! ... (Ma is húztak fogat. ;) )
"barátnőd barátnője fogorvosi asszisztens..."
Te OQ bajnok, azt is én irtam neked, hogy bezártak, úgy kb. 10 üzenettel korábban...
De te biztos jobban tudod egy fogorvosnál, mert állítólag van fogorvosi asszisztens barátnőd, akiknek többsége sík hülye mindenhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!