A begyulladt fogat kihúzzák most a jarvany idején?
67es nemnagyon hinnem :
Ha fogat sem húznak akkor mi a fr.ancokat csinalnak?
Szetkellene torjem az alkapcsom h hozzanyúljanak?
En valahogy inkabb az 55%nak hiszek logikusabb valaszokat adott es remelem tenyleg h úgy van.. inkabb az a kerdes h vajon meddig..?
Mindig. SZTK-s sürgösségi fogorvos ellátás lesz.
A 67%-osnak az a baja, hogy neki fáj a bölcsességfoga, mert ki kellene műteni neki, de senki se vállalja el. Ha esetleg szájsebészetet felhívna a kórházban a szakrendelést, akkor kapna időpontot és kiműtenék, ja meg persze előtte kell egy beutaló vagy a fogászatról vagy a háziorvostól. Az ő problémája is sürgős eset, csak Ő azt hiszi, hogy az SZTK-s fogászaton vagy a magán fogászaton foglalkoznak bölcsességfog kiműtéssel, holott téved. Szájsebész szakorvos foglalkozik ezzel és foglalkozhat! A szájsebészet, mert kórházban van, van szájsebészeti osztály is. Persze vannak szájsebészeti magánrendelők is, azok is vállalnak ilyesmiket, de ott pl egy állkapocs műtétet nem fog, kívétel, ha magánklinika.
Amiket ő belinkelt latin szövegeket, azok egy része a fogorvosoknak szól egy része meg a szájsebészeknek. De a szájsebész is tud fogat kihúzni, de nem fog. Azért mert a bal kettes fogad bevan gyulladva és iszonyatosan fáj, nem a szájsebészetre kell menni a kórházba, mert ott persze, hogy elküld... ezt egy sztk-s fogorvos megcsinálja neked még most járvány idején is, mert sürgösségi probléma.
Szóval visszatérve a szövegeire amiket linkelt: Minden benne van még a bölcsesség fog eltávolítása is.. csak buta, mert ő magánklinikára akar menni, amik már nem működnek.
Kérdező, te pedig telefonálj a körzeti fogorvosodhoz és kérj időpontot, hogy mikor mehetsz.
Mi a francokat csinálnak? Gyakorlatilag SEMMIT, de ez igaz másik szakterületre is... Erről beszélük. Ezért vészhelyzet, szerintem is gáz, meg nekem is fáj a fogam. Az, hogy gyulladt egyébként te állapítottad meg? Meg diagnosztizáltad magad, miből gondolod, hpgy nem csak az ínyed sérült meg? De kihuzathatod, ha megteszik.
De ne higgyél sem nekem, sem a fogorvosnak, sem a kormányrendeletnek, sem Müller Cecília országos tisztifőorvos tegnap kiküldött határozatának sem csak a kedves fpgorvosi asszisztens barátnak...
" Az, hogy gyulladt egyébként te állapítottad meg? "
Vérző fogíny, duzzadt-vörös fogíny, fájdalmas fogíny, esetenként hőemelkedés -> Gócos fog: visszatérő húgyúti problémák, hullik a hajad, a szakkálad, bajuszod azon a részen nem nő, szív és érrendszeri problémák.
Soroljam még?!
Ja és te vagy a buta...
Nem, nem ez a bajom... Fuu, erre nem mondok semmit. Én írtam 2 oldallal korábban, hogy a magánklinikák gyakorlatilag bezártak, mert rájuk is kiterjesztették... Azért mentek oda sokan, mert ők még 17-ig dolgozhattak...
Én is mondtam, hogy telefonáljon, de nem én találom ki ezeket, hanem a tisztifőorvos asszony...
Nem a szájsebészek kapták ezeket meg vonatkpzil rájul, hanem a fogorvosok... Nem minden fogorvos szájsebész ezt is tudjuk...
Minden fogorvosnak kiküldték, de olvasgasd el, barátnőd prvosa is kapott belőle. Minden fogorvos részére, ezzel kezdi...
Egyébként az én esetem nem minősül sürgősnek, nem fogad vele a körzeti és nem műtenek meg vele a kórházban sem, ennél súlyosabb műtéteket, beavatkozásokat halasztottak el... Gyógyszert szedjek.
67%-os:
Kérlek szépen, ha már ennyire okosnak hiszed magad mutasd meg nekem, hol van az leírva, hogy nem húzhatnak sehol fogat. Kíváncsian várom már. :)
Én befejeztem veled, vérző íny pláne nem sürgős...
Nem vitatkozom, te felülbírálsz rendeleteket is.
"sürgősnek, nem fogad vele a körzeti és nem műtenek meg vele a kórházban sem, ennél súlyosabb műtéteket, beavatkozásokat halasztottak el... Gyógyszert szedjek."
Még mindig nem érted, hogy bölcsességfog kiszedéssel nem tudsz körzetihez menni! Eddig se lehetett!!! OTt is maximum beutalót kapsz! És, ha nem indokolt a kivétel nem veszik ki, de ha indokolt kiveszik, és mivel fájdalmat okoz neked, főleg ha iszonyatos, akkor az már gyulladt is lehet, illetve a fogakat is nyomja ez már maradandó károsodás amit ellátnak!
Ha már Ceciliát említed ő is megmondta: Azokat az ellátásokat megcsinálják amelyek maradandó károsodást okoznak!
"Én befejeztem veled, vérző íny pláne nem sürgős...
Nem vitatkozom, te felülbírálsz rendeleteket is."
Nem bíráltam felül a rendeletet !!!!!! A rendelet nem mond ellent a foghúzásnak !!!! Még mindig várom, hogy leírd honnan vetted azt, hogy nem húzzák ki a fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!