Mennétek fogorvoshoz koronavírus idején?
Most még erre (is) elmennék.
Akut problémával (tömés, gyökérkezelés, húzás stb.) meg nem is kérdés; csak az, hogy meddig lehet.
Nem menni kéne, hanem TELEFONÁLNI! Amúgy meg fogászati alapellátásban (körzeti fogorvos) és már szakellátásban (fogszabályzás, szájsebészet) is csak a sürgős eseteket látják el. Semmi értelme annak hogy 20an állnak az ajtóban és várják a csodát. A váróba se engednek be egy-két főnél többet. Sürgős esetben telefonon időpontot kell kérni, nem sürgős esetet meg úgy is elhalasztják.
A magánrendelők egy része bezárt, a többi része pedig vagy csökkenti a beteglétszámot vagy az államihoz hasonlóan csak sürgős eseteket fogad. Interneten, telefonon minden rendelőről találni információt, nem kell az ajtóban állni.
Az esti/hétvégi fogászati ügyeletek rendelési ideje is változhat (úgy értem csökkenhet) - mivel a körzeti rendelőkben napközben kötelező ügyeletet tartani.
25-én már reménytelen a magán ugye?
Egyelőre felírtak még.
Nem sürgős eset, érzékeny letört fog. Már hónapok óta elvagyok vele.
Nem vagyok, s senki a környezetemben.
nincs illúzióm h előbb-utóbb elkapom :( de a fogam annál kezd jobban fájni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!