Szerintetek meddig fog kitartani itthon a koronavírus járvány?
Figyelt kérdés
Kollégákkal beszéltük, hogy 2-4 hónap, előfordul, hogy 3-4 hét múlva lecseng az egész?2020. márc. 17. 13:09
1/9 anonim válasza:
Senki nem jós itt, hogy meg tudja mondani. Lehetnek hetek de akár hónapok is.
2/9 anonim válasza:
2-3 hónap...mi így kalkultuk kb a munkahelyen...
addig összes szabadság kivétele, majd táppénz.
ha több idő , akkor szinte minden cégnek lőttek..báar amennyire kmolyan veszik az emberek, sajnos el fog húzódni.
3/9 anonim válasza:
3-6 hónap lenne csupán, ha még most elrendelnék a kijárási tilalmat.
4/9 anonim válasza:
Én is 2-4 hónapot szoktam mondani.
5/9 anonim válasza:
Nem lehet tudni, de a spanyolnátha két évig tartott. Nyilván kevésbé intenzív időszakokkal és fellángolásokkal. Szerintem nyáron jobb lesz a helyzet, de az ősznek azért óvatossággal kell nekiindulni, a higiéniai szabályok fegyelmezett betartásával. Azért bízzunk benne, hogy egy éven belül lesz oltás.
6/9 anonim válasza:
Spanyolnatha... Hagyjuk
2-3 honap mulva, pici szerencsevel vege.
Biologus
7/9 anonim válasza:
2-3 hónap, utána jön a válság na az majd rosszabb lesz.
8/9 anonim válasza:
6-os, biológus, a Robert Koch Intézet szerint két év. Előbb lesz oltóanyag, mint hogy lecsengene. De őszintén kívánom, hogy neked legyen igazad, mindannyiunk érdekében!
9/9 anonim válasza:
RKI?
Az az intezet aki szerint a H1N1 virus 5 evig tart es 3 millio aldozat?
Kicsit tevedtek csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!