Attól, hogy van a koronavírus hisztéria, még ellátnak a fogorvosnál?
Nem akarok beállni a hülye kérdések sorába, de hallottam olyat, hogy csak a sürgősségi eseteket.
Másrészről én az iskola bezárást indokoltnak tartom, mert ott hetente vannak ilyen betegségek, ha oda bekerül, elkapja másik 200, tanárok, családtagok. Kórháznál nagyobb fertő.
2. A magyar lakosság nem tud kezet mosni, wc után sem, de lisztet spájzolni igen. Taknyos letüszögött kézzel hozzányúl mindenhez. Azt hittem, csak a családom ilyen, de huhetetlen ez a 21. században. Így nem csak koronát, hanem influenzát, mindn elkapnak.
Viszont az élet nem áll meg és májusig nem tudok várni a fogammal.
Hagyom a francba egy ideig, úgy döntöttem. Itt még az állatorvos is csak sürgős eseteketnfogad, nem mintha az állatok terjesztenék ezt a kornavírust.
Igazából nagyon gáz ez a helyzet, ezzel pont az ellenkezőjét érik el... Felesleges pánikkeltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!