Ennyi rossz foggal lehet még normálisan létezni?
Szerintem kevés a kalcium a szervezetedben.
Vegyél ilyen pezsgőtablettát, vagy a gyógyszertárban nyugodtan mond el a gyógyszerésznek mi a panaszod, és ő ajánl valamit.
Ha rendszeresen mosol fogat, akkor csak itt lehet a bökkenő.
20 vagyok, 14 tömött fogam van, még kettőt be kell, plusz valamelyik fáj, azt gyökérkezelni kell és egy húzott fogam van. Én tudom mitől van, kiskoromban nem szerettem fogat mosni, szüleim pedig nem erőltették rám, itt az eredménye.
Szóval már többen vagyunk.:)
Hát biztos nagyon sok ilyen ember van amúgy. Nekem fogszabályozóm van 3 hónapja,és a fogorvom állandóan dícséri a fogaimat,hogy milyen jó anyagból vannak,milyen kemény állagúak,és hogy szerinte nekem 80 évesen is a saját fogaim lesznek a számban,úgy mint a mamámnak=)...21 éves vagyok,nekem 4fogam van tömve,a rágófogaim,de azok is azért romlottak,mert a csálé dolgok miatt nehezen lehetett mosni és ugye 14 éves koromban én se erre figyeltem a legjobban.:D Na mindegy ez még nem vészes.
De beszélgetek vele sokat és mondta ő is meg úgy olvasgattam is róla,hogy minden embernek mások a csontjai,fogainak állaga,anyaga.Ez totál genetikailag kódolt,épp úgy mint,ahogy valakinek sárgák a fogai,fehérítés után is visszasárgul.Aki meg naponta 2szer fogat alaposan,nem csak össze vissza,használ fogselymet és jár ellenőrzésre,az mást nem tehet,mert ilyenek a fogai.Viszont hát igen,aki fiatalabb korában nem mosott fogat,az már szintén későn gondolkodik,mert egy tömött fog csak tovább romlik majd... Sajnos ez van.Fogorvoshoz kell járni,vigyázni a fogakra,a többi már ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!