Nagyon félek, segíts kérlek! Van valami más megoldás?
Na szóval, fogszabályzó kellene de azt mondta az orvos hogy előszőr ki kell húzni 1 rágófogamat. Már többször betömték mindig kieesett a tömés és le is tört egy darab a fogmból.Nagyon félek a foghúzástól!! Suliorvosnál voltunk, ha elmennénk egy másik dokihoz ő is ezt mondaná?? Sehogy se tudom rávenni magam a húzásra..:( Csak rá gondolok és sírok. Amúgy meg nem fáj a fogam, meg semmi.
14L
Nem a legjobb dolog a foghúzás, de túlélhető. Magát a húzást nem is érzed, csak az érzéstelenitő injekció a kellemetlen.
Ha letört már a fogadból, akkor valószinűleg menthetetlen.
figy,nekem is így volt,és nem is fogod érezni,mivel valószínüleg lefogják fagyasztani,tudom,most nagyon ilyensztőn hangzik.Én is nagyon féltem,amikor ezt először halottam,a fogadra hideget fújnak és az innyedre is.Ettől nem fog fájni,nekem el hiheted.!
11/L
Vannak olyan fogorvosok (bár ez drágább jóval), ahol szedálnak,illetve altatnak (ez akkor jó, ha súlyos fóbiád van pl, és mondjuk sokat kell "dolgoznia a szádban"). A szedálás annyit tesz, hogy adnak be némi nyugtatót, így tűrhetőbb (bár nem tudom, hogy ezt 18 év alattiakon is megcsinálják-e).
Mindenesetre szerintem nézz utána.
akkor jobb lenne ha magánorvosnál csinálnák???
és még egy kérdés: Mennyi idő az egész kb??
Az, hogy a fogszabályozáshoz MINDENKÉPPEN fogat kel húzni, az egy az egyben hülyeség!!!
Gyakran van rá szükség, ez igaz.
És akkor az egészséges fogat is kihúzzák, úgyhogy a tömöttet végképp ne sajnáld!! Ess túl rajta, az érzéstelenítő nem feltétlenül fáj, csak kellemetlen. Utána meg egyáltalán nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!