Mikor készülhet ideiglenes pótlás implantátum csavarra? A végleges felépítmény 3 hónap múlva lehetséges azt mondta a fogorvos.
Figyelt kérdés
Előtte lehet készíttetni ideiglenes pótlást? Mondjuk a beültetés után egy hónappal?2019. nov. 15. 09:39
1/3 anonim válasza:
Azt tőle kéne megkérdezni. Magyarázza el neked pontosan és alaposan az egész processzt.
Amiről én tudok, az az, hogy főként a felső fogsornál kell sokat várni, mert ott a kihúzott fogak helye azonnal elkezd elsorvadni. Oda csak úgy beültetni símán nem lehet semmit, van valami spec. előkezelés, amin át kell esni, és az nagyon hosszú idő, hónapokig is eltarthat.
Egyél addig bébiételt vagy valami pépeset. Komolyan.
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekelne , érintett vagyok benne .. az anyagi része és az is érdekelne mennyit időt vesz igénybe amíg komplett elkészül ? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat 🙏 ! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!