Fogimplantátummal rendelkezőktől kérnék segítséget?
Nekem 4 implantátumom van, lent baloldalt. Én rettegek a fájdalomtól, a fogorvostól. Ennek köszönhető, hogy a félelem miatt inkább hagytam elhanyagolni a fogaimat. De végül is elmentem. Nekem kihúzták mind a 4 bölcsességfogamat, fogkőleszedés, felső fogtömés is volt, és lent a 4 implantátum beültetés csontpótlással. Semmit nem éreztem. Annyira féltem, hogy a dokim az injekciók beadását is lefagyasztotta, hogy azt se érezzem, hogy beadja az érzéstelenítőt. Inkább csak fárasztó volt, hogy sokáig kellett tátott szájjal feküdni a fogorvosi székben. Amikor az implantátum csavarokat betették, akkor pár napig csak érzékeny volt, de nem fájt, csak fura volt az érzés. Amikor meggyógyult, és visszamentem, hogy a csavarokra rátegye a doki a fogakat, ahhoz még érzéstelenítő sem kellett, mert az tényleg nem fáj.
MOndom ezt úgy, hogy a fájdalomküszöböm a béka feneke alatt van. Egy nagyon jó fogorvosnál nincs fájdalom.
Egész nyugodtan vágj bele: a műtét természetesen semmilyen fájdalommal nem jár, aztán mikor hazamész és már tudsz inni, beveszel egy Cataflamot, én még másnap reggel csak a biztonság kedvéért bevettem egy 25 mg-osat, és utána semmit, egyáltalán nem fájt. Jegelni kell, mert megdagad. Fontos, hogy jó szájsebészhez menj, akinek van benne rutinja.
Előtte is már csináltattam 3 implantátumot, teljesen rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!