Szerintetek melyik a jobb választási lehetőség:kivehető fogpótlás, vagy implantátum?
Az attól függ, honnan, mennyi fogad hiányzik, és mióta, valamint mekkora a hiányzó fogaid miatt a fogínysorvadásod mértéke.
Én semmiképpen nem fúrattam volna szét sem az állcsontomat, sem a koponyacsontomat implantátumért. Ha fogpótlásra kerül a sor, kérdezd meg a fogorvost, hogy szerinte mi lenne a hosszútávú, jó megoldás. Kizárólag szakvéleményt mondjon.
Amikor én csináltattam a fogpótlásomat, először egy fogtechnikus barátom véleményét kérdeztem . Ő azt mondta nekem, semmiképpen ne én akarjam egyedül eldönteni, hogy milyen legyen, mert az orvos vita nélkül fog olyat készíteni, amilyet kérek. Akkor is megteszi, ha a szakember szemével látja, hogy hülyeséget kértem.
Megfogadtam a tanácsát, és bevált.
Megkérdeztem az orvost, az meg a következőt mondta: "Nézze asszonyom, nem akarom Önt sem megbántani, sem a zsebében turkálni, de igazából Önnek a kivehető lenne a jó megoldás. Megtehetném, hogy felteszek magának több százezerért egy nagyon modern, nagyon szeretné fogsort, de felteszem most augusztusban, és le fogom szedni karácsonyra. Aztán dobhatjuk ki az egészet a kukába. De ha ezt megteszem, én minden leszek magának, csak hozzáértő szakember nem."
Ebben maradunk. Kivehető fogsorom van, és nem bántam meg!
1 éve nem lett megcsináltatva??
Szívószállal eszel?
Nyilván implantátum, ha van rá pénz. Protkónál minden jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!