SSRI antidepresszánstól tényleg érzelmi hulladék lesz az ember?
Ha akarod szedd, ha nem akkor nem es kesz.
En is sok minden t olbastam, kb fel eve szedem.
Allitolag a libidot teljesen tobkreteszi...hat nem tudom...allandian a szexre gondolok
Es mire szedted? Panik depresszio? Utolso valaszadot kerdezem.
Nagy szerencsem van akkor nekem, h semmi ipyesmi nem jelentkezett
Szia! A 4. vagyok. Bocsánat, de nagyon ritkán lépek be ide.
Nekem mindössze párkapcsolati és kapcsolati problémákra írták fel ezt a szert, azaz egy átmeneti élethelyzeti jellegű dologra, erre nem is lett volna szabad felírni semmit sem egyáltalán!
Kifejezetten sikeres voltam a munkámban, amit imádtam, jól kerestem, az egyik legmotiváltabb ember voltam, akit akkor ismertem, ambíciózus és szenvedélyes, teljesen egészséges fiatalként fordultam pszichiáterhez egy akkori szakítás miatt. Életem legeslegrosszabb döntése hogy ilyen "szakértőhöz" mentem, ha visszafordíthatnám, bármelyik pillanatban megtenném!!! Nekem kb. az 1-2. szemnél törlődött el teljesen a libidóm és vált érzéstelenné a testem. Akkor még nem tudtam, hogy ez nem átmeneti mellékhatás, hanem a szer által okozott károsodás, ami maradandó is lehet. Mintha az erogén területeket a testem különböző pontjain lidokainnal kezelték volna. Ennek 6 éve lassan, azóta súlyos, változatlan PSSD-től, fizikai-szellemi-érzelmi leépüléstől szenvedek a mindössze pár hét antidepresszáns "kezelés" eredményeképp.
Utolsó válaszadótól kérdezem, esetleg pszichoterápiára nem jarsz jelenleg?
Az a valaszado vagyok akinek a libidojara semilyen hatassal nincs a gyogyszer oedig 2eve szedem.
En megmondom oszinten soha nem feltem a gyogyszerek szedesetol vagy attol hogy fuggo lennek ezektol a szerektol.
Gyermekkoromban eoilepszas voltam, 2fele gyogyszer szedtem ra 10evig. Az egyiket kivontak a forgalombol mára a masik szinten antidepi szeruseg (is) ahogy felnottkent utana olvastam.
Ahogy akkor sem, most sem alakult ki fuggoseg. Sot az epilepsziabol is kigyogyultam es gyogyszer rengeteget segotett. Valoszinuleg meghaltam volna ha nem szedem.
Neselj meg a talasztalataidrol, hogyan probalsz ezeken tuljutni, kertel esetleg segitseget? Nem vagyon bigott, minden oldal erdekel az adott temaval kacsolatban
Szia!
En vagyok a 6. Nem jarok pszichoterapiara, erre a problemara hatastalan, mivel nem lelki eredetu, hanem valoszinusitheoen neurotoxicitasbol fakad. Ez toxikus szer okozta agyi/idegrendszeri karosodast jelent.
7-es vagyok
Nagyon durva, es sajnalom a problemad. Nekem semilyen negativ hatasa nincs, pedig tobb mint 2 eve szedem de sokat olvastam errol es engem is megijesztett. De annyira nincs hatassal a libidomra, hogy en webcamoskent kezdtem el dolgozni, egyreszt a virus miatt masreszt mert tulfutott vagyok.
Az ebbol fakado problemakkal en elmennek pszichoterapiara, de azerintem itt is sokan szivesen veszik a tapasztalataid, ahogy en is!! Koszonom az oszinte valaszod es remelem valami megoldas lesz erre!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!