Miért mondják sokan, hogy a rendőrök ingyenélők?
Első leírta.
Pl. üldözik az autóst és büntetik, ahol érik, mert ez könnyű pénz, addig a kisebbség hordákban terrorizálja a népet, a politikai elitnek pedig (pártállástól függetlenül) életfogytiglanit kellene töltenie már 20 éve
Én ismerek rendőröket, és sajnos a rendőrvicceknek van alapja. Nagy részük IQ mínuszos. Persze van kivétel, de azért a nagy részük ilyen.
Múltkor egy rendőr nem tudta, hogy a jogosítványon, hol találja az okmány kiállítóját. 2 társát kérdezte meg, ők sem tudták. Hát voltam olyan kedves, hogy megmutattam nekik és elmagyaráztam, hogy ha nem találnák meg, akkor van ám rajta olyan, hogy jelmagyarázat :D
És ezek az emberek rendszeresen ellenőriznek okmányokat!!!
Na, hát kb. ilyen szellemi szinten vannak.
Remélem a fentebbi hozzászólók MEG SE PRÓBÁLJÁK igénybe venni a rendőrség "szolgáltatásait"
Pl betörés, gázolás, kirabolás esetén. SOHA.
#7,
igénybe vettük, nem véletlen amit írtam. Más területen is kritikán aluli amit a rendőrség művel. nyomjad erre is a minuszt nyugodtan
A sok általánosító, másokat lekezelő ember miatt negatív véleménnyel vannak róluk. Találkoztak egy rendőrrel, rossz tapasztalatot szereztek és ezért mindenkit egy kalap alá vesznek. Ha baj történik velük akkor persze majd szükségük lesz rájuk.
Nekem semmilyen rossz tapasztalatom nincs a rendőrökkel, csakis jó. Aki szidja őket az saját magát alacsonyítja le. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!