16 éves fiú vagyok 173-4 cm apám 184cm lehet akkora vagy nagyobb mint ő? 17 éves leszek a nyaron későn erő típus vagyok szerintem!
Állitásod szerint"kinézetre is olyan vagy mindt apukád),a gyerek az apjátol örököl,nagyon ritka esetben örököl mástol géneket.
173-cm teljesen normális magasság,Tehát átlagos) amugy kérdezz rá apukádra hogy ő 16-évesen mekkora volt,és mikor változott lényegesen a magassága.és ez alapján biztosba lehetsz hogy akkora leszel.
Egyébként én 16-évesen vagyok(182-183).
Ezt semmi más nem határozza meg csak a növekedési hormon,ha valakiben,"tull termelődik,egy év alatt 20,25-cm is nőhet.és oriásnövéshez vezet.
Sokan mesterségesen is használják,mert bizony növeli a magasságot rendesen.
Látod minden sportoló 190-cm.
Hát nem a levegőtöl az biztos.
És mien nagy darabok,120-130,kg-os állatok.
A korodhoz képest alacsony vagy.
Megnőhetsz akkorára mint az apukád,de az is előfordulhat hogy te más rokonra ütöttél és alacsony maradsz.Érdemes lenne megkérdezned apukád ő mikor nyúlt meg,mert olyan is van aki 18 éves kora körül vagy után hirtelen ugrik meg magasságra.
Bármi lehet még.
Utolsó válaszoló),te ne beszélj félre.egyáltalán nem ugy van ahogy mondod".
Egy év alatt nőhet a gyerek,10-15 cm,t.
Én azt mondom hogy:kérdezzd meg apukádat hogy ő mikor nyullót meg,és 16-évesen mekkora volt.
A 173-cm,egyáltalán nem alacsony,hanem átlagos magasság.
16-évesen mekkora kellene legyen,200cm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!