Körülmetéltek kérdeznék valamit?
Figyelt kérdés
Itt egy csávó azt irta hogy kérges meg foltos lett neki hát sztem ez direkt ijesztget lehet h olyan neki de akkor is minek kell azt más orra alá dörgölni? nektek is olyan többieknek? nekem is olyan lesz? mennyi rá az esély?2010. jún. 30. 21:07
31/33 anonim válasza:
64%-os, de te bezzeg megmondod a frankót ugye?
Ha valakinek nem lesz jó a fasza jótanácsod nyomán, akkor vállalod a felelősséget? Vagy majd jön a szokásos duma arról, hogy százezertrillió az egyhez esély, meg hogy épp be volt rúgva a doki, meg a többi szutyok szöveged? Na ne már
Cukorbetegség az egyetlen, ahol valóban kell a teljes metélés, SEMMIKOR MÁSKOR NEM!
Nekem is megcsinálták és csak a hátrányait érzem, előnyét még soha nem láttam, SOHA
32/33 anonim válasza:
Megírtam már, hogy ráment az agyadra XD !
33/33 anonim válasza:
ha valóban indokolatlanul metéltek volna körül és még el is cses.zik és rendesen tönkre vágnak vele,mint itt a srácot,akkor én is hallattnám a hangom,a történetemmel.Kinek ne menne a megcsonkítása és az elcsúfítása az agyára?Minden normális embernek az frankó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!