Körülmetéltek kérdeznék valamit?
Hazudsz kedves utolsó
Sokkal nagyobb az esély, 5 körülmetéltből 1 legalább elégedetlen az eredménnyel.
Én a körülmetélés után évekkel láttam, hogy milyen problémákat okozott.
A kiszáradás évek után jelentkezett, a foltosodás is évek alatt jött, egyre inkább. Az, hogy kérges tapintású, foltos és kiszáradt nagyon az nem IJESZTEGETÉS kedves kérdező, hanem a szomorú valóság. Ahogy a ronda hegek és a lyukak, amikből nem olyan régen, 20 év után estek ki a varratok.
Vállalom magam élőben is, fölvállalom azokkal ellentétben, akik itt a körülmetélést reklámozzák, sokan üzleti megfontolásból.
Nem ijesztegetés ez, hanem figyelmeztetés, hogy vigyázzon magára mindenki, mert én tudom, hogy milyen ez az állapot, te viszont kedves kérdező, csak sejtheted.
Nem ellenem kell tiltakozni, hanem az olyan eljárás ellen, ahol több bőrt távolítanak el, mint kellene, egészséges szöveteket, aminek funkciója van, illetve lenne.
Ha nem tetszik, hogy "más orra alá dörgölöm" akkor azok ellen miért nem szólsz, akik meg a "jól sikerült" műtétről beszélnek és nem szólnak a kockázatokról, mintha nem is lennének?
És gondolod, hogy csak én jártam pórul és csak én panaszkodok? Mi lenne, ha kicsit jobban utánaolvasnál?
Külön erre nyitsz egy kérdést, hogy engem fikázz?
Hát édes kis barátom, menj el szépen az orvoshoz és ha nem akarod megtartani a herédet, akkor azt is vetesd ki, ha megbízol benne, hajrá. Engem meg felejts el, én segíteni vagyok itt, ha zavar, akkor ne olvass engem
na csókollak
Nem ijjeszetegetés,neked sajnos mint írtad nincs választásod,olyan mértékű a szükületed.
De ez tuti,mennyire nem tudod hátrahúzni a bőrt és mennyire fáj?Csak azért mert az is igaz pár dokira hogy egyből ezt javasolják a metélést még akkor is amikor van más lehetőség.
De azért írta szerintem,hogy tudják mások azt hogy sokan egyből metéltetni akarnak és lehet más lehetőségük is,ha utána néznek és egyből nem menjenek bele,nézzenek utána a dolgoknak,mert lehet hogy sima kis bemetszéssel lehet rajta tágítani és akkor meg nem kell vagdosni.Igazából szerintem muszály leírni a negatívumokat és pozitivumokat is,hogy tudjon az ember dönteni.Én is olvastam,nekem nem lett bajom,de azért bánntam meg,mert nekem is azt mondta hogy metéltetni kell és kiderült simán lehetett volna bemetszéssel tágítani,mert enyhe volt a szükületen és alig 7 éves voltam,és jobban örülnék ha átlagos péniszem lenne,mert ciki tud lenni ha úsziba át akar öltözni az ember és lesik,eleve nem nagyon szeretek mások előtt vetkőzni,de ez a többség számára újdonság,ez baromi ritka nálunk és azért lessnek,baromira idegesítő néha,de az egyik rokonomnak szintén olyan amit írtál a kérdésednél.Annak nagyon ciki akinek nagyon nagy a makkja,mert ilyen is van,az fúrán nézhet ki.
Ja és szerintem nem lesz semmi gáz,minden menni fog rendesen és nem fáj.Ne félj!És simán megtudod,ha akarod előre nézni hogy fog véglegesen kinézni majd,csak hátra kell a bőrt húzni,szóval nem kell parázni.Miden rendben lesz,fel a fejjel.
Mikor műtenek?És mennyi idős vagy?
Azért vitáznak ennyit a metélésről mert sok enyhe esetben is ezt javasolják egyből a dokik,mert ez számukra könnyebb és gyorsabb.És igen minden műtétnek lehet előnye-hhátránya,hál is tennek nálunk ez még nem hódít úgy mint divat.Persze hogy sok pozítívumot írnak,hisz ez is reklám,el kell adni,ma már minden reklám.A különböző orvosok is azért szerepelnek az interneten és beszélnek az előnyökről,hogy eladják és beteget keressenek maguknak.De ez már téma.
Én azért egészséges v. menthető esetben nem engedném.
Sajnos egészséges pénisznél is van ami alapból ronda,szóval ehhez sem kell vágni semmit belőle,de normális orvosnál ha vágni is kell csak annyit vág,ami szükséges,nem az egészet.Mennyire vészes nálad a dolog?Kicsit írj róla részletesebben.
És ma már rutinnak számít ez a műtét is,bár nekem minden intim testrészt érintő műtét,extrém,mint sem rutin.Én is úgy hallottam hogy fájdalommentes maga az operáció.De az igaz ha goggleba beíród akkor képeket,műtéttel kapcsolatos dolgokat is találhatsz és szerintem fitalabb korban könnyebb a gyógyulás is.Korod?
A kérdező tesztel, szórakozik, azért nyitotta ezt a sz*rt, különben ha valóban igazi kérdező lenne, akkor lenne mailcíme, amire lehetne írni.
Hát ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!