Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » EE Kérdeznék? Félig kintt van...

EE Kérdeznék? Félig kintt van a makkom merev állapotban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Félig ki jön, és hogy teljesen ki jöjön mit tegyek? EE tudnál választ adni?

És a péniszem alatt van egy fura heg szerű izé, csak ha nem merev akkor látszik, és eres a péniszem.. Tudom sok kérdés ...

2011. márc. 15. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Hali!

Ez -- TIPP ALAPJÁN -- le7 fitymaszűkület is, meg rövid fék is. Ha az a "heg", amiről beszélsz az egy húrszerű őrképlet akar lenni, amely a húgycsövedből indul ki és előrefelé, a zacsid irányába fut lefelé, majd a fitymába olvad, ill. ágazik szét, az a te fitymaféked (kantár). ha mereven az nem látszik, le7 attól is mert az rövid.

Hogy mi a pontos probléma, arra van egy kérdéssorom, amely segít mindent kitisztázni annak, aki kitölti. Ez azonban még csak az 1. lépés ahhoz, hogy kitisztítsuk a képet. Bár tudom, mindenki egyénileg szeretné, ha mondanék/mondanánk vmi EGYÉNIT az ő problémájára, sajna, 1. lépésként mindenkit egy sablon alapján kell tovasorolni ahhoz, hogy aztán megtalálhassuk számára az EGYÉNI megoldást. Ehhez azonban mindenkinek az empátiájára, belátóképességére, együttműködésére (nyitottságára) és türelmére. Máskülönben segíteni nem le7ne SENKIN!

A kérdéssor LINKje:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

A kérdéssorra a válaszaidat NE az oldalra, hanem >>priviben írd, ha ki akarod tölteni!

A hímvessző felszínes erezettsége ú.g. nem számít, kivéve ha az merev állapotban a makk alatt "dülled" ki a belső (és nem a külső) fitymában, //tehát az előbőr makkalatti világosabb, hajszáleresebb, nem pedig a sötétebb vaskosabb részében, amely a pénisz testét fedi a tövéig.//

láttam már több olyat, hogy a makk alatt felszínes visszérszerűség keletkezett, de ha problémát nem okoz, addig max urológussal érdemes megnézetni, ill. ha petyhüdten nem látszik, akkor max fényképen megmutatni neki... (már amennyiben tényleg nem félvállról veszi a munkáját, és nem akar oktalan mindenáron mindenkire ráerőltetni valamit, akár egy teljes körülmetélést az akarata ellenére...)

Ja igen,... és egy életkort tőled is kérnék! :-o

(Elvégre nem akarok pl. egy 16-21-26-30 évest egy 13 éves szintjén kezelni vagy fordítva... :-) ez elsősorban emiatt fontos.)

Üdv: EE

2011. márc. 15. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:

>...

Ilyenkor utálom, hogy magam nem tudom törölni hozzászólásaimat javítás céljából, mindig rontok valahol... S:-\

Korrekció: (első hasáb)

... Ha az a "heg", amiről beszélsz az egy húrszerű BŐRképlet akar lenni, amely a húgycsövedből indul ki és előrefelé, ...

((:-$

2011. márc. 15. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, majd a moderátorok törlik, ami nem tetszik nekik. Most pl az én hozzászólásaimból töröltek, de indoklás az persze nincs
2011. márc. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!