Körülmetéltek kérdeznék valamit?
Jól sejtettem, valóban egy kis tesztelő ember :D
De sok ideje van egyeseknek :D
Előfordulhat, mondjuk 10 esetből egyszer, hogy a részleges metélés vagy egyéb módszer nem vezet eredményre, mert olyan a szervezet, beszűkül a maradék rész, rosszul van levágva és aztán újabb bajok.... de ettől függetlenül nekem megérte volna, ha LETT VOLNA ekkora esélyem...
...ugyanis, a teljes körülmetélés után meg kétszer akkora az esély arra, hogy utána használhatatlan lesz vagy csak részben lesz használható, meg csúnya is lehet (akár évek után is) de hát, te tudod, ha a makkodat is le akarnád vágatni, biztos találnál arra is megfelelő "szakembert" aki megcsinálja neked, hogy ha majd esetleg péniszrákod lenne később, akkor már ne kelljen a makkot levágni akkor, ha előre is le lehet, így nem kell többször műteni, elég egyszer. Logikus, nem?
Én a törött karomat inkább megmenteném akár 100 műtéttel is, ha választani lehet, ahelyett, hogy elsőre levágnák tőből. Pedig ha egyből levágják, akkor tuti, hogy utána nem lesz gond.
Nem vagyunk egyformák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!