Hány éves kortól termelődik váladék a fityma alatt?
Ha a 8 éves fiunknak eddig sosem húztuk hátra a fitymáját, mikor és hogyan kell elkezdeni? Letapadhat? Mikortól termelődik a fityma alatti váladék?
Eddig minden vizsgálaton, amikor a doki vagy a védőnő hátrahúzta neki, ellenőrizte, rendben volt és szép tisza is. De gondolom, lassan itt az ideje, hogy változtassunk a tisztálkodási szokásain. Vagy ráérünk még?
Szerintem sürgősen orvos-váltás!
8 éves és sosincs megmosva neki?.. Na nemár!
Hali ismét!
Igazából szerettem volna néhány képet fellinkelni, de a monitorom színtévesztő lett, így nem tudok képet szerkeszteni.
Amúgy nincs mit,.. úgy glom, ti jelenleg a gyermekorvosra hallgattatok, arról, hogy mi lenne a helyes, nem hinném, hogy tudtátok volna. sajna, nemcsak ti vagytok ezzel így... sokan más szülők is,... ezért ír most ide annyi fitymaszűkületes gyerek is... sajna :-(
Nem tudom, elkezdtétek már a fiúcska felvilágosítását, azonban ezt is bizonyos óvatossággal, türelemmel, figyelemmel, de főként szeretettel kellene végezni, mert a gyerek még nem biztos, hogy érti mi miatt kell mit csinálni,... és emiatt összezavarod6. Ha elkezdtétek a szoktatást, hogyan csináljátok, és mikor kezdtétek el?
Ami a gyermekorvosotokat illeti, az írásom óta több gyerekkel is eszmét cseréltem itt a GyK-n és többen közülük -- akiknek fitymaszűkülete van és/vagy fékproblémája -- azt állították, hogy a gyermekorvos rendesen nézte, DE a szüleiknek azt mondták, hogy NINCS SEMMI PROBLÉMA! HÁT MOST VAN! És mindegyik anyázza a gyermekorvosát, aki így járt! :-O
Ne haragudj, nem kívánok beleszólni, de ha a saját fiam gyermekorvosa így állna majd hozzá az ő egészégéhez, és ieneket mondogat ill. tanácsol... azonnal megköszönném a munkáját és átkéretném a gyermekemet egy nálánál JÓVAL ALAPOSABBan és megbíz6óbban dolgozó dokihoz. Hivatalosan 3 éves kortól kell elkezdeni hátrahúzogatni a fitymát, nem serdülőkorban... kben hogyan derül7ne ki időben egy esetleges fitymaszűkület, amelynek orvoslására mindenhol 4-7 max. 10 éves életkort javasolnak??? Így sehogy... azonban most még IDŐBEn vagytok, és meg kellene akadályozni az esetleges letapadásokat is, amelyek BÁRMIKOR kialakul6nak.
Várom a fejleményeket, mi történt azóta!?
Ha kérdésed van, írj nyugodtan! :-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!