Fityma szűkület e? A bőr nem megy a makkom alá sajnos félig megy fel 18 éves vagyok . Régebben felment most nem nagyon akar. Lehet e az hogy pl mondjuk 4 napig buli volt na és bevoltam rugva. Van e ehez köze? Meg valami tanácsot szeretnék kérni.
kis korodban rendszeresen húzgáltad a bőrt?
lehet túl nyersen mondtam, de ez fontos momentum.
öcsémnél is ez volt a gáz, igaz csak 9 éves, de a végén ő is így járt volna.
Kis koromban igen persze:) még anyu segitett rem ez nem gáz
de mostanaba nem nagyon kb 1-2 honaponta 1szer 2 szer
Hali!
Kezdődő stádium ide vagy oda, uezt hitte egy másik, veled hasonló korban lévő srác is, aki alig egy hete írt rám >>priviben, most meg parázik, hogy RKM-re (Részleges KörülMetélésre) kéne mennie-e vagy megúsz6ná másképp is!?
A fitymájával serdülőkorában sem volt semmi gond, aztán vmi miatt, amit ő sem tud, elkezdett beszűkülni, és alig vmivel később már hátra se tudta húzni, most meg már sehogy nem jön neki hátra. S:-o
Ami azonban még számomra is új -- pedig úgy érzem, elég régóta foglalkozok férfiegészségügyi kérdésekkel -- hogy miképpen függ7 a fitymaszűkület egy bulitól, vmint attól, hogy "kiscsacsit" játszottál? S8-sss (Egyébként nem kéne most még elvetni a sulykot... nagyon sokan betöltvén a felnőttkort beleesik abba a hibába, hogy azt hiszi mindent szabad, azt' nem sokkal később már hivatásos visszajáró lesz a detoxba, vagy az intenzív osztályon... személyes tapasztalat.)
A másik meg,... mivel kapcsolatban kérsz tanácsot? mert azt nem írod, Pajtás! :-o
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!