12 éves kisfiam fityma hegyénél fehér csík van, körülmetélés után vagyunk,2 hónappal. Valaki tapasztalt már ilyet? Csak novemberre kapunk időpontot a bőrgyógyászatra.
Helyesbítek a makkon van.
Ahol mütőtték ők küldték a bőrgyógyászatra,amúgy nem fáj és nem piros és több gond is volt az évek alatt, azért döntöttek a műtét mellett.
Kedves utolsó, nem tudom, milyen közösség, tábor, milyen úszás az, ahol IRIGYLIK az ilyet, mert én ilyet nem tapasztaltam, sőt, az ellenkezőjét tapasztaltam egész gyerekkoromban
Nem hiszem, hogy bárkinek van joga arra ítélni magatehetetlen gyereket, hogy fityma nélkül éljen, nekem rengeteg problémát okoz és nem csak a ronda külső a probléma, hanem az is, hogy nem funkcionál rendesen, amin nem tudnak segíteni az orvosok, pedig voltam néhánynál.
Kíváncsi volnék, miféle "vallási okok" voltak, ami miatt 8-10 hónaposan "kellett" körülmetélni, merthogy a zsidóknál a 8. napon végzik, az iszlámban meg viszont később, 10 éves kor körül vagy utána... sántít az egész, de akárhogy is magyarázzuk, embertelen, gusztustalan dolog gyerekek testét megcsonkítani.
Utolsó előttinek,hát te hol élsz?-én se találkoztam még azzal hogy irigyelnék,sokkal inkább hallottam,hogy inkább kicikizik,lezsidózák,arabozák akinek metélt van,meg megbámulják,persze ezt én elítélem.Egyébként vallási okot én se tudok elfogadni,hisz isten nem hiába teremtette oda,nem de?És isten nem akarná fájdalomnak kitenni a gyerkeket,mert általában a vallási metélés érzéstelenítő nélkül megy,még hogy nem afrikában élünk,mert akkor a pici lányokat is ennek tennék ki,és hát vagy túl éli vagy nem.Na mindegy,ez csak szöveg,vallást erre nem szabadna felhasználni.Ha nincs más választás az megint más dolog,de én is hallottam,hogy sok orvos egyből erre buzdíja a szülőket,hogy így nem lesz később már probléma és hányszor lehetett hallani,hogy mégis lett és a gyereknek sem tetszet a végeredmény,főleg mikor már kamaszodott.
Itt az édesanya is egy felmerült próblémáról ír a műtét után,sőt valaki meg ödémáról írt,szintén a műtét után.Ahány ember,annyi nézet.
Kedves anyuka!
Szerintem is inkább urológiára vidd a kisfiút és csak utána a bőrgyógyászatra,ha ezt javasolná az urológus orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!