12 éves kisfiam fityma hegyénél fehér csík van, körülmetélés után vagyunk,2 hónappal. Valaki tapasztalt már ilyet? Csak novemberre kapunk időpontot a bőrgyógyászatra.
Milyen az a nincsmásmegoldás?
Én nem tudom, hogy az egymagában levő fitymadarab (vagy hogy lett pontosan írva, nem tudom) lecsonkolása mennyire volt szakszerű dolog, miért KELLETT arról lemondani, ezt majd el lehet magyarázni, ahogy én is kértem magyarázatot a szüleimtől...
Kedves utolsó,a 4 éves betegen született kisfiú szülője!
Olvassuk már végig mielőtt mindenki veszekszik,itt mindenki megírta(kivétele a 8.53.-as,aki vallás miatt választotta ezt)hogy csak ha nincs más megoldás akkor értenek egyet ezzel a módszerrel,szóval nem támadtak téged,hisz te is ezzel indítottál.
De sajnos igaz hogy sokszor lenne más megoldás,de ráveszik a szülőket erre az orvosok,nem mondják el hogy még milyen lehetőségek vannak és a végén hiába metélni körül a gyereket,még további bajok lépnek fel,vagy azt mondják nincs más választás,nálunk ismeretségben volt ilyen,(és a már majdnem felnőtt srác rüheli,vissza akarja nyújtani a bőrt,de ez más téma).
Maximum azt érezhetted támadásnak amikor többünk is írtak,(engem nem érint személy szerinte a metélés,de van ismerősőm akit igen)hogy beírta valaki,nem tudom ki volt,hogy az ő gyereke úszásra jár,és 10 éves és hogyan irigylik a többiek,hogy vágott a fütyije,oké meg lett írva,hogy szintén egészségügyi okból,nem tudom te voltál e,erre reagáltak a hogy ez hülyeség.
De a lényeg hogy tényleg erre reagáltuk,hogy egyáltalán nem szokták irigyekelni,beszólnak,meg viccelődnek,mert ez szokott inkább lenni,meg hogy megbámulják,mert nem mindennapos dolog.
Ezt értetted fére,mert majdnem hogy dícsekvésnek lehetett olvasni,hogy mennyire irigylik az ővét a többiek és milyen jó is neki,tényleg így lehetett érteni,na ebből alakult ki a vita igazán.Mert nekem is majd nem így jött le,és akit érintett a dolog az ezt sértőnek érezte,meg úgy hogy mekkora kamu,de hagyjuk is.
Mert mindenki leírta csak az egészséügyi ok az elfogadható számunkra,szóval ha semmi más lehetőség nincs,szóval ez a lényeg itt,nem is vitázunk tovább!!!!
Ha ez a szotori a tiéd,akkor csak ezen kaphattad fel a vízet,de jogtalanul,mert nem az irigykedés szokott a jellemző lenni ilyen esetekben.Egyébként ha jól megcsinálja a doki akkor nincs ezzel sem semmi gond
Egyébként remélem a kisfiad jól van és a kérdező anyuka gyereke is rendbe jön,én nagyon sajnálom mert pont most kezd kamaszodni és neki is nagyon kellemetlen lehet ez az egész herce-hurca és ilyenkor már egyre szégyenlősebbek is kezdenek lenni.Remélem lesz végre megoldás nála is.
Szóval ne veszekedjünk már,itt csak féreértelmezések voltak és ebből lett itt vita.
A fehér csík akár műtéti heg is lehet, bár a babáknak nem szokták varrni a sebszéleket, ha jól tudom.
A "laza" körülmetélés is feszesebb lesz, majd serdülőkorban, amikor elkezd nőni a fütyijük, így az anyukának nem kell aggódnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!