Fitymaszűkületem van. Mennyibe kerül a műtét?
Szeretném otthon titokban tartani, arra vagyok kíváncsi, hogy mennyibe kerül és, hogy be kell-e utána feküdni ?
15F
18 alatt a szüleidre szükség lesz mindenképpen. De arra vigyázz, hogy nehogy körülmetélés legyen, mert a dokik sokszor hajlamosak rá, hogy azt ajánlják, viszont azzal sokat kockáztatsz, egy teljes körülmetéléssel, nekem azt csinálták és nagyon ronda lett és kb használhatatlan. Sztem 5esetből 1szer para van, ahogy én látom a statisztikát :(
Kérdezz rá, hogy lehet a legtöbb előbőrt megtartani!
Létezik bemetszés, meg z-plasztika is, ha jól csinálják és nem makacs a szűkület, akkor talán az is mehet, krémmel már nyújtottad pl?
A részleges metélés lehet a legdurvább, ami kellhet, a teljes körülmetélés utólag már nem helyrehozható, később már sajnos nem gondolhatod meg magad, ezért ne menj bele, ha rám hallgatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!