Herevisszér műtét után ez normális?
Figyelt kérdés
Egy olyan problémám lenne, hogy 3 éve volt egy herevisszér műtétem. Nem vagyok benne biztos de azt hiszem, hogy utána egy évvel már a bal herém sokkal nagyobb volt mint a másik. Úgy tudnám ezt leírni, hogy az egyik hüvelyk ujjnyi a másik pedig egy tenyérnyi.. nem tudom ez mitől lehet. Kérdeztem egy orvost egyszer és azt mondta ez normális, de már nem vagyok benne biztos. Komoly válaszokat szeretnék. 18/F2011. okt. 17. 23:11
1/15 anonim válasza:
akkor mégegyszer mert nem értem
avgy fotózd le
2/15 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz pontosan?
2011. okt. 17. 23:29
3/15 anonim válasza:
nem tudom elképzelni a tenyérnyi méretű herédet
4/15 A kérdező kommentje:
jó, ne úgy képzeld el.. csak írtam valamit. de úgy látom csak szórakozol :)
2011. okt. 18. 16:17
5/15 anonim válasza:
tévedsz, nem szórakozok
mi az hogy írtál csak úgy valamit?
feltettél egy kérdést, cdak abból tudok megítélni bármit amit irsz, inenntől a kérdésed sem világos
fogalmazd meg a kérdésed újra, és az igazad írd le, túlzások nélkül
6/15 anonim válasza:
Én el tudok képzelni tenyérnyi herét is akár. Nekem 6x4 cm-es daganat volt a baloldali herémben centrálisan. Nem feltétlenül ez van neked is, de jobb a békesség és menj el ultrahangra. Felénk a magánrendelés 8000 ft. És ez semmiképpen sem normális dolog.
7/15 A kérdező kommentje:
igen bocs, majdnem tenyérnyi. köszi a választ, és gondolom ezt neked meg műtötték. Laza műtét?
2011. okt. 18. 22:57
8/15 anonim válasza:
Gerincközeli érzéstelenítéssel 20-25 perc. Altatásban 1 óra. Ágyéki vágás.
9/15 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm, meg fogom nézetni.
2011. okt. 19. 17:59
10/15 anonim válasza:
Nincs mit. De ne halogasd túl soká, nehogy baj legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!