18/F vagyok és fitymaszűkületem van. Igen tudom, hogy gáz. Ha elmegyek a dokihoz, akkor hogy zajlik le egy ilyen műtét? Be kell feküdnöm 1-2 napra a kórházba? Fizetni kell a műtétért?
- Ha valóban fitymaszűkületed van akkor a kezelés ingyenes
- Nem kell befeküdni, sőt, nem is altatnak a "műtéthez". Kb. egy 10 perces beavatkozás. Fél órán belül már indulhatsz is haza.
csak akkor kell fizetned ha maszekhez mész
de az meg 80ezer asszem
nem kell a kórházban maradni aznap el lehet jönni, merevedéskor még fájni fog a hegek pedig 1 év múlva kb eltűnnek
én a héten megyek vizsgálatra ugyanez a bajom...
Nem tudhatod pl, hogy a makkod mennyire fogja bírni a fedetlenséget. Többeknek (nekem is) kiszárad, kérges az egész, foltos. Elvileg kenegetni kellene folyton krémmel, de ha meg kenem, akkor azt vettem észre, hogy utána meg, ha megint nem kenem akkor rosszabbul néz ki, mint előtte, amikor nem kenegettem rendszeresen.
A makknál több lyuk is van, amikből nemrég esett ki a varrat, ezt se tudod szabályozni, az orvos amit vág, ahogy vág, úgy fog utána kinézni. A fityma nem viccből van ott, funkciója van, amennyire lehet, vigyázz rá, mert ha már levágták az egészet, akkor utána nincs visszatánc.
Nekem pl a lyukat kell rendszeresen tisztogatnom, ha nem akarom, hogy a szmötyi összegyűljön benne, kényelmesebb lenne az előbőr alatt tisztítani, de sajnos lecsonkolták az egészet.
A foltos makkal nem tudok mit kezdeni, a fürdés után kiszárad, hámlik a makk.
Több dokit nézetek meg,mert sok egyből metélni akar,az a könnyebb neki,aztán ha elcsesz annyi,ronda is meg kényes is lesz.Lehet elég a lazzítás.A google.-be írd be körülmetélés és ott valahol még videó is van,meg honlap róla,képekkel.
Én lézeres és szikés metszést is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!