Ez normális? Eltűnik?
Figyelt kérdés
Mikor verem olyan minha a makkomon meg a péniszemen máshol is kicsi kemény gyöngyök lennének. Fájni nem fáj, de eddig nem vettem észre. Mi lehet ez? Baj? Eltűnik?
Előre is köszönöm!
2018. jún. 29. 21:39
1/6 anonim válasza:
Történet ott kezdődik, hogy hány éves vagy ill szűz vagy-e még, ez a 2 információ nagyban befolyásolja hogy mi lehet ez.
2/6 A kérdező kommentje:
#1. 17 éves, szűz
2018. jún. 30. 02:43
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, mi lehet ez nálad. Nekem soha nem volt ilyen "gyöngyös" problémám. Lehet, hogy elmúlik, de ha nem, akkor keress fel egy orvost! Ő biztos tud megoldást a gyöngyökre.
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg zsírcsomó. Ha elmozdul és csak merevedésnél lehet észlelni, akkor nem nagyon kell aggódnod. Ha viszont fájni kezd, "elvándorol", vagy megnőnek, akkor azonnal menj orvoshoz és nézesd meg.
5/6 anonim válasza:
Nem kicsi fehér színű mirigyeket látsz véletlenül?
-Ha igen akkor a pearly peanly papulesre(makkon van) és a fordyce foltokra keress rá(péniszen van).Ha ezek közül bármelyik megegyezik amiket látsz akkorm megnyugodhatsz,mert ezek csak esztétikai hibák,sok férfinak van és gyakran tini vagy fiatal felnőttkorban jelennek meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2018. júl. 1. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!