Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normális? Eltűnik?

Ez normális? Eltűnik?

Figyelt kérdés

Mikor verem olyan minha a makkomon meg a péniszemen máshol is kicsi kemény gyöngyök lennének. Fájni nem fáj, de eddig nem vettem észre. Mi lehet ez? Baj? Eltűnik?

Előre is köszönöm!

2018. jún. 29. 21:39
 1/6 anonim válasza:
43%
Történet ott kezdődik, hogy hány éves vagy ill szűz vagy-e még, ez a 2 információ nagyban befolyásolja hogy mi lehet ez.
2018. jún. 29. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:
#1. 17 éves, szűz
2018. jún. 30. 02:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi lehet ez nálad. Nekem soha nem volt ilyen "gyöngyös" problémám. Lehet, hogy elmúlik, de ha nem, akkor keress fel egy orvost! Ő biztos tud megoldást a gyöngyökre.
2018. jún. 30. 07:14
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Valószínűleg zsírcsomó. Ha elmozdul és csak merevedésnél lehet észlelni, akkor nem nagyon kell aggódnod. Ha viszont fájni kezd, "elvándorol", vagy megnőnek, akkor azonnal menj orvoshoz és nézesd meg.
2018. jún. 30. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
41%

Nem kicsi fehér színű mirigyeket látsz véletlenül?

-Ha igen akkor a pearly peanly papulesre(makkon van) és a fordyce foltokra keress rá(péniszen van).Ha ezek közül bármelyik megegyezik amiket látsz akkorm megnyugodhatsz,mert ezek csak esztétikai hibák,sok férfinak van és gyakran tini vagy fiatal felnőttkorban jelennek meg.

2018. jún. 30. 14:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2018. júl. 1. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!