Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hugycsőgyulladásom van?

Hugycsőgyulladásom van?

Figyelt kérdés

1 hete fáj a vizelet a péniszem végén, a hugycsövemnél de már a hét eleje óta elviselhetetlen, mintha tűvel szúrnák, ha merevedik akkor is, kielégítést is próbáltam ment de nagyon fájdalmas volt. Voltam orvosnal vizeletet ellenorizte, de azt mondta szerinte nincsen fertozes es felirt ket gyogyszert hatha hat.. a peniszemrt meg se nezte.. kedd ota szedem flektort es nitrofurantoina-t de eddig semmi nem javult sot ugy erzem, hogy csak rosszabb.. nagyon felek, es nem tudom, hogy varni kellene vagy vissza menni, csak furanak talalom, hogy nekem kell "konyorognom" hogy rendesen kivizsgaljon... esetleg mennyi ido alatt kellene hatnia a gyogyszereknek?

Nagyon tanacstalan vagyok, valaszokat elore is koszonom!

Ui: ekezetek miatt bocsanat, ideges vagyok es sietek

2018. ápr. 26. 20:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Urológusnál voltál? Ha nem vizsgálat meg, akkor keress másikat!
2018. ápr. 26. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!