Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gyakran elmegyek álmomban mit...

Gyakran elmegyek álmomban mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs barátnőm, sose volt. Heti 1-2x könnyítek magamon de ennek ellenére előfordul hogy álmomban is elmegyek volt hogy egyhéten többször is. Aminek ugye a pizsomám látja kárát. Másnak is van/volt hasonló gondja? Mit csináljak, min változtassak hogy ne következzenek ilyen balesetek. Normális válaszokat ha szabad kérnem. 21/F

#alvás #baleset #álom #éjszakai erekció #makkömlés sexuális álmok
2018. márc. 14. 19:38
1 2
 11/11 GuruAjavabol válasza:
Amíg nem voltam növel, nekem is elment almomban. Azokra az alkalmakra sokáig felemelő érzéssel emlékeztem. Olyan természetes és ártatlannak találtam. A pizsiért anyám sosem rótt meg. Sajnos elmúlt. Tehát addig örülj, míg Isten adta túlfolyód jól működik és elvezd az elvezés könnyedséget. Ha majd egy, vagy két nő eléggé beterhel, nem fog többe előfordulni. Ez a tapasztalatom, messziről visszatekintve.
2019. dec. 9. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!