Normális, hogy 17 éves létemre még van, hogy álmomban elmegyek?
Figyelt kérdés
Elég cikinek érzem. Igaz, nagyon nagyon ritkán, 4-5 havonta egyszer, de akkor is..2016. júl. 17. 14:08
1/10 anonim válasza:
Még 50 évesen is el fogsz menni álmodban.
Ahogy a rémálomtól halálra rémülve ébredsz úgy ha elmész álmodban akkor 90% hogy a valóságban is.
Sőt ha álmodban fuldokolsz akkor a valóságban nem veszel levegőt de nyugi ebbe nem fogsz belehalni mert előbb felébreszt az agyad.
2/10 anonim válasza:
Hát, normálisnak normális, ez ellen nem lehet mit tenni. Én naponta minimum egyszer maszturbálok és sosem mentem el még álmomban mondjuk.
3/10 A kérdező kommentje:
Hm, ez nagyon érdekes számomra.
2016. júl. 17. 14:12
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még vélemények meg ilyenek.
2016. júl. 17. 14:13
6/10 anonim válasza:
Teljesen normális,és még akkor is előfordulhat ha este könnyitettél magadon .Ehhez elég 1 szexuális dolgokkal kevert álom .Van akinek az életében csak 5-6 x fordul elő .
Idősebb korban sem kizárt .Megjegyzem vannak olyanok,akiknek a sperma nem ki felé jön,hanem fel a húgyhólyagba .Ez aztán az első vizelésnél látható,a zavaros vizeletről .
7/10 anonim válasza:
Csak egy apróság: Sokan azt hiszik, ha sokáig nem önkielégítesz, akkor majd a szervezet magától ürítteti az ondótáradat. Ez téves, nem az önkielégítés befolyásolja a nedves álmodást.
8/10 anonim válasza:
Ez igaz
Egyszer egy hónapig nem vertem és semmi
Máskor meg napi 3x és még este is :D
9/10 szamo77db válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy. Nem kell szorongani miatta.
10/10 anonim válasza:
Miért érzed cikinek? Szerintem teljesen normális, velem is előfordul nagyon ritkán és nincs összefüggés hogy mennyit maszturbálok :D 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!