Ha most elmegyek aludni, akkor lehetséges, hogy álmomban megharap egy vámpír?
Figyelt kérdés
Csak mert nem akarok vámpír lenni... kivéve ha tudnak repülni is.... Tudnak?2012. okt. 14. 23:15
1/10 anonim válasza:
Nemtom, de ha igen akkor írj rám megadom a címem és harapj engem is.
2/10 anonim válasza:
Igen, most már csak ezért is megharaplak.
Ja, tudok repülni, de úgy is meg tudlak harapni, hogy te ne tudj repülni. :D
Edward Cullen
3/10 anonim válasza:
Én értékelem a trollkodást (pláne ebben a kategóriában), de azért próbálhatnál valami eredetibbet kitalálni, mert ez így elég gyenge.
4/10 A kérdező kommentje:
Edward: De ugye nem fogok csillogni? Azt nem szeretném :S
Ja és ha lehetne úgy harapj meg, hogy repülhessek... ne legyél szemét :D
2012. okt. 14. 23:33
5/10 anonim válasza:
Én is megharaplak, de az én harapásomtól nem tudsz majd repülni, csak úszni.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát... úszni már most is tudok :/ Ez felesleges...
2012. okt. 14. 23:55
7/10 anonim válasza:
Dehogy tudsz. Mindenki azt hiszi, hogy tud, de csak akkor jönnek rá hogy nem tudtak, amikor megharapta őket egy vámpír...
8/10 A kérdező kommentje:
Na várjunk csak... ezek szerint már megvagyok harapva?!
2012. okt. 15. 00:14
10/10 anonim válasza:
tényleg nem tudsz úszni. sokan mondták már, többek között néhányan Balatonba és egyéb tavakba belefulladtak. Egy vámpír harapása után ez tökéletesen megelőzhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!