Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nőként kérdezhetnék?

Nőként kérdezhetnék?

Figyelt kérdés
Bár nem férfi, hanem nő vagyok, de szeretnék segítséget kérni. A vőlegényemről lenne szó, akit nagyon-nagyon szeretek. 31 éves (én 29), sportos, egészségesen táplálkozik, szenvedélybetegségei nincsenek. Egy pár évig egyedül volt, ezalatt leginkább maszturbációval könnyített magán. A probléma ott kezdődik, hogy mivel akkoriban hozzászokott ahhoz az ingerléshez (tempó, erősség), így amikor szeretkezünk nagyon nehezen tud elmenni. Nem vagyok egy fadarab az ágyban, igyekszem hogy minél jobban a kedvére tegyek, figyelem a reakcióit stb. de még így is sokszor csak ,,kézi rásegítéssel" élvez el. Szeretnék majd tőle gyereket, és nem akarom emiatt elhagyni, de jelen pillatanban pl nem tud bennem elmenni, mert nem elég erős az ingerlés. Ilyen esetben mit tehetünk? Gondoltam arra hogy felkereshetnénk egy andrológust, de nem akarom megbántani sem. igyekszem arra is figyelni hogy én is kívánatos marajak a számára, de sokszor azt érzem , hogy lehet, hogy nem tetszek neki eléggé (persze ő mindig biztosít az ellenkezőjéről). A segítő válaszokat előre is köszönöm!
2017. dec. 19. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Legfontosabb, hogy egymással őszintén tudjatok beszélni ezekről a dolgokról - és közben senki ne bántson meg senkit!
2017. dec. 19. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Probalj beszélni vele rola es kísérleteztek. Amugy ha végképp nem megy bekeni az ujjaval majd, vagy inszeminacio.
2017. dec. 19. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
"jelen pillatanban pl nem tud bennem elmenni, mert nem elég erős az ingerlés." Ilyen nincs. Ha kézzel, akárhogyan eljut közvetlenül az elélvezés küszöbére akkor nincs visszaut. Beteszi neked és beléd fog élvezni. Nem a szexelés csucsa a dolog de nemzésre elég.
2017. dec. 19. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj,hogy még mindig elég sokat maszturbálhat a vőlegényed.Kicsit el kellene felejtenie a kezeit..

Emiatt van még ugyanazon a szinten,mint amikor csak az önkielégített,mert még mindig túl gyakran csinálja.

Pár hét után már javulni fog a helyzet,persze ahhoz kellene egy kis önuralmat gyakorolnia.

Ha nem akarod kivárni,akkor meg marad az a megoldás,amit előttem írtak.

2017. dec. 19. 18:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy mostanában is maszturbál-e, azt mondja hogy nem.
2017. dec. 19. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni,de ha nem csinálná,akkor nem kellene rásegíteni kézzel.

Nyilván nem akarja neked bevallani,de biztos,hogy csinálja.

Ha nem maszturbálna,akkor pár hét kihagyás után visszaállt volna a "rend".

2017. dec. 19. 21:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem.
2017. dec. 19. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha kihagytok 1-2 hetet, ott fogja ellőni meg akkor, csak kell. Ha mégse, akkor csak te tartottál pihenőt :D
2017. dec. 31. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!