Van itt orvos? Akitől kérdezhetnék privátban?
Figyelt kérdés
Szeretném szakértő véleményét.2014. júl. 26. 23:12
1/6 anonim válasza:
Nem igazán látogatják orvosok ezt az oldalt. De miért nem teszed fel nyíltan a kérdést?
2/6 anonim válasza:
Ha tényleg orvostól akarsz kérdezni, arra vannak megfelelő oldalak (pl. orvosdtudakozo.hu). De természetesen a legjobb az, ha elmész orvoshoz, ugyanis neten keresztül még szakember sem tud megfelelően diagnosztizálni, kezelni meg aztán pláne nem.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a gond ebbe a hányinger egészségügybe 2 hónapra előre be van telve a nyavajás fogadási idő. De küldhettek még netes doki oldalt azt szívesen fogadom.
2014. júl. 26. 23:32
4/6 anonim válasza:
Hát, akkor vagy kivárod, vagy magándoki.
Neten keresztül úgy se tud senki meggyógyítani, valószínűleg a netes doki is azt fogja mondani, hogy személyes konzultáció kell.
5/6 anonim válasza:
Milyen témakörben? Én végzős orvostanhallgató vagyok, megpróbálok válaszolni, ha úgy érzi elég az én tudásom is.
6/6 anonim válasza:
Itt arc és név nélkül lehet kérdezni és a válaszolókat a többi válaszoló kontrollálja. Ez hasznos, nincs miért privátba vonulni. Ahogy látom, itt azok szeretnek privátba vonulni, akik csak orvosoknak adják ki magukat és ellenőrzés nélkül akarnak rossz tanácsokat adni. Ha nincsenek ott a többiek, hanem csak egy ember mondja meg a frankót, az veszélyesebb, főleg egészség témakörben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!