Legénybúcsúm volt aztán táncos nénivel lefeküdtem az est folyamán most meg vakarom a péniszemet mint egy bolhás kutya saját magát mit csináljak hogy ne fájjon és vakarjam?
Figyelt kérdés
Éget meg mint ha nagyobb lenne a péniszem2017. dec. 4. 21:23
11/19 anonim válasza:
Ismerősnek volt ilyen, sajnos le kellett vágni neki, a golyóit is. Te is menj el mihamarabb orvoshoz, hogy amputálják, mert bele is halhatsz!
12/19 A kérdező kommentje:
Kiderult hogy a leendo felesegem tancolt nekem
2017. dec. 5. 14:26
13/19 anonim válasza:
Mindegy, az amputálást úgyse úszod meg.
14/19 A kérdező kommentje:
Uj peniszt csinaltatok.magammnak
2017. dec. 5. 20:23
16/19 anonim válasza:
De legalább azt hiszed hogy vicces vagy.
17/19 anonim válasza:
12-es, kérdező! Látom, vicc. Már írtam választ, nem tudom, hányas voltam, nem néztem.
De így akkor már más a "gyerek fekvése". A leendő feleséged a táncos néni, akkor ezek szerint ő a nemibeteg? Csodálatos család lesztek! Sok boldogságot! :D
18/19 A kérdező kommentje:
A szerelem legyőz minndent
2017. dec. 7. 15:04
19/19 anonim válasza:
Annyira be voltál rúgva, hogy nem vetted észre, a feleségeddel feküdtél le? Ez még a jobbik eset, de akkor is menj el dokihoz. A párodnak sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!