Tompa nyomó érzés a bal herém tájékán. Mi lehet?
Tehát az van hogy a bal herémben tompa idegesitő "fájdalom", inkább kellemetlen érzés van 3 napja. 1szer már volt ilyen de magától elmúlt, bár akkor erősebb volt a rossz érzés.Pontosabban a bal herém tetején van egy dudor és az megnyomom fáj. Ez lenne a mellékhere? vagy teljesen más dudor? a bal herém körülbelül 2 éve érezhetően érzékenyebb a jobbnál.és a herém alatt egy ért megnyomok akkor elöjön erősebben ez az érzés.Tegnap megnyomtam és egész nap az alhasam bal oldalán szurt mozgásnál.Kérdésem ez mellékhere gyulladás? vagy egyéb? háziorvos látott a
múltkori esetnél, de természetesen nem talált semmit:/Köszönöm
Ez engem is érdekelne. Egy hete tompa nyomó fájdalmat éreztem a bal mellékhere tájékán, ami nem állandó volt hanem pulzáló, időközönként jelentkezett 1 héten keresztül. Voltam urológusnál, ultrahang, vizelet minta volt mindegyik negatív és semmit nem tudott mondani a fődoki. Tegnap a fájdalom felkúszott az ondóvezeték környékére a pénisz bal oldalán. Mai nap viszont a bal alhas tájékán érzem ezt a tompa fájdalmat de ez hasonlít a puffadásnak az érzésére. Olvastam olyat, hogy a nem megfelelő táplálkozás is kihathat a here környékére. Nem tudom mi ebből az igaz.
Esetleg valaki a ki hozzáértő ha tud reagálni a problémára azt meg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!